20 februari 2018
Ekonomiadministratör till Infraservice Nord
Är du en erfaren och strukturerad administratör som trivs att vara i en serviceinriktad funktion? Vill du utvecklas och på sikt anta en roll som ekonomiansvarig? Då ska du söka tjänsten som Ekonomiadministratör hos Infraservice Nord.

Infraservice Nord AB arbetar med nybyggnation, drift och underhåll av, allmänna elinstallationer, trafiksignaler, trafikinformations system, el– och belysningsnät främst i Norra Sverige. Bolaget tillhör Nelab-koncernen som har arbetat med elektriska installationer sedan 80 år tillbaka. I koncernen ingår även ETS, Energy Technical Services AB, som är ett lokalt företag i Sundsvall. ETS arbetar inom energidistribution och energiproduktion. Totalt arbetar det idag 130 anställda i koncernen varav 20 anställda inom verksamheten.

Infraservice Nord AB ansvarar för all service, drift och underhåll av Sundsvalls kommuns belysningsnät och trafiksignalanläggningar.

Är du en erfaren och strukturerad administratör som trivs att vara i en serviceinriktad funktion? Vill du utvecklas och på sikt anta en roll som ekonomiansvarig? Då ska du söka tjänsten som Ekonomiadministratör hos Infraservice Nord. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för administration kring våra projekt inom bolaget.

Din roll innebär att stötta arbetsledare och ekonomichef med administration, planering och uppföljning i såväl små som stora projekt. Du ansvarar för hela administrationsflödet vilket innefattar:

  • Projektadministration (underlag för fakturering ex arbetstimmar och material, status i projekt, fakturering, ekonomisk uppföljning).
  • Löpande bokföring (registrering och kontering av leverantörsfakturor, fakturering och avstämningar).

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom projekt- och/eller ekonomiadministration och som på sikt vill växa in i en roll som ekonomiansvarig. Du har en gymnasieutbildning i grunden, meriterande med fortsatta studier inom ekonomi. Vi förutsätter att du är en erfaren användare av program inom MS Office samt något ekonomi-/affärssystem (vi arbetar i Hantverksdata Entré). Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person är du driven och ansvarskännande med en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett arbetsklimat som präglas av en lättsam stämning med ”högt i tak”. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och är mån om att ge god service och kvalitet i det administrativa arbetet.

Tjänsten avser anställning hos Infraservice Nord, omfattning heltid, med placering på huvudkontoret i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrerar ditt CV på www.rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 11 mars 2018.

Snabbfakta:

Företag: Infraservice Nord

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 11 mars 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47