21 mars 2018
Ekonomiansvarig till Elteam
Vi söker dig, en positiv och serviceinriktad ekonom som sätter stort fokus på noggrannhet och hög kvalitetsnivå. Som Ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar när det gäller ekonomi, löner och administration.

Elteam är ett väletablerat expansivt företag som arbetar med att leverera el- och styrutrustningar till automations- och kraftdistributionsområdet. I verkstaden sker egen tillverkning av styr- och reglerutrustningar samt elkraftprodukter. Med ett team på ca 20 anställda omsätter företaget ca 40 MSEK och har både nationella och internationella kunder.

Vi söker dig, en positiv och serviceinriktad ekonom som sätter stort fokus på noggrannhet och hög kvalitetsnivå. Trivs du med att ha mycket kontakter med människor, är tillmötesgående och lösningsfokuserad? Vill du dessutom arbeta i en verkstadsindustri med stora internationella kunder? Då ska du söka tjänsten som ekonomiansvarig till Elteam.

Tjänsten innebär huvudsakligen att sköta den löpande ekonomiadministrationen, som t.ex. bokföring, leverantörs- och kundreskontra, månadsbokslut, avstämningar samt skatt- och momsdeklarationer. Du rapporterar löpande till företagsledningen och tar fram underlag till revisorn. Du kommer dessutom att sköta löner, myndighetsrapportering och andra personaladministrativa uppgifter.

Som Ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar när det gäller ekonomi, löner och administration, men eftersom vi är ett mindre företag så stöttar vi varandra krossfuntionellt och därför är det viktigt att du är flexibel och prestigelös. Det finns även ett antal kringområden som du får ansvara för samt möjlighet till att vara med och påverka och utveckla nya rutiner.

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom administration och ekonomi och som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Meriterande om du har bakgrund från tillverkande företag och erfarenhet av projektredovisning.

Som person är du positiv och framåt samt trivs med att hantera många olika arbetsuppgifter och ärenden samtidigt. Du är van vid självständigt arbete och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär dagliga kontakter både externt och internt, för dig är service viktigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och behärskar MSOffice väl. Har du dessutom erfarenhet från Monitor så är det ett plus.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos Elteam, omfattning heltid, med placering i Sundsvall. Gärna med start omgående, dock senast maj/juni.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson på 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se. Märk ämnesfältet med ”Ekonomiansvarig”. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 15 april 2018.

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls Elteam AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 15 april 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47