29 mars 2018
Innesäljare till Dina Försäkringar, Sollefteå
Till vårt kontor söker vi nu en positiv och serviceinriktad person som i huvudsak kommer arbeta med att serva, utveckla och bibehålla långsiktiga kundrelationer mot främst företag och lantbruk.

Vi är 12 försäkringsbolag med kontor på drygt 50 orter över hela landet och samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda. Dina Försäkringar Jämtland Västernorrland har ca 40.000 kunder i hela vårt verksamhetsområde som är Jämtlands- och Västernorrlands län. Vi är 20 anställda med kontor i Sollefteå, Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik. www.dina.se

Brinner du för försäljning och kundrelationer? Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Då ska du söka denna tjänst.

Till vårt kontor söker vi nu en positiv och serviceinriktad innesäljare där du i huvudsak arbetar med att serva, utveckla och bibehålla långsiktiga kundrelationer mot främst företag och lantbruk, men även privatkunder kan ingå. Dina arbetsuppgifter innefattar främst inkommande samtal där du rådgör och presenterar anpassade försäkringslösningar, gör riskanalyser samt dokumenterar och följer upp kundens behov. Vidare ingår också nykundsbearbetning, besöksbokning samt att stötta våra utesäljare vid behov. Du arbetar utifrån personliga mål med en individuell säljbudget i kombination med hela teamets säljbudget.

Vi vill att du har erfarenhet av uppsökande försäljning och gärna inom försäkringsbranschen. Har du dessutom arbetat med försäljning mot företag/lantbruk är det meriterande. Det är ett plus om du har relevant utbildning inom sälj och/eller företagsekonomi samt har god lokalkännedom.

Vi ser att du har lätt för att bygga relationer och tycker om att arbeta med människor. Du är engagerad, har en stark egen drivkraft och sätter kunden i fokus. Du arbetar lika bra i team som självständigt, och är trygg i dig själv. Egenskaper som förtroendeingivande och lösningsorienterad värderas högt.

Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MSOffice samt van att arbeta i affärsstödssystem.

Då tjänsten innefattar resor inom regionen är det ett krav att du har körkort B och tillgång till bil. Tjänsten avser en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid med placering i Sollefteå.

För mer info om tjänsten vänligen kontakta försäljningschef Hendrik Vallin på tel. 0620-251 43.

Denna rekrytering sker i samarbete med Rutinera. Din ansökan skickar du till minna.nikkanen@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk gärna ämnesfältet med ” Innesäljare”. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in den omgående dock senast den 4 maj 2018.

Snabbfakta:

Företag: Dina Försäkringar

Ort: Sollefteå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 4 maj 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72