LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

HR-chef till Permascand

Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR-chef till Permascand.

läs mer

Controller till Dina Försäkringar

Som controller har du huvudansvaret för vår ekonomi- och administrations-avdelning med direkt personalansvar för en administratör.

läs mer

Skadereglerare till Dina Försäkringar

Som Skadereglerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att handlägga olika typer av skador som rör egendom och lösöre.

läs mer

Supplier Quality Engineer till Permobil

Har du ett genuint tekniskt intresse, gillar att resa och vill arbeta med att förbättra och utveckla ett redan inarbetat kvalitetsarbete och ta det till en högre nivå? Är du resultatorienterad med en passion för ständiga förbättringar? Nu har du chansen att bli en del i ett stort, växande företag i en spännande internationell miljö där du gör skillnad för personer med funktionshinder i deras vardag.

läs mer

Underhållssamordnare MittSverige Vatten & Avfall

Nu behöver vi förstärka vår avdelning Processtöd med en person som kan samordna helheten inom underhållsområdet genom att ta fram underhållsplaner för vårt långsiktiga underhållsarbete, arbeta med utveckling och uppföljning inom underhåll samt bidrar till kompetensutveckling för övriga inom företaget.

läs mer

Group Sourcing Manager Permobil

As Sourcing Manager in the strategic sourcing team you will contribute to defining and executing the strategy of our products global sourcing within Permobil Group. You will define and present supply chain strategies based on category mangement, including responsibility for suppliers and their performance.

läs mer

Produktansvarig konstruktör, Valmet

Till vår konstruktionsavdelning för Balhantering och Flingtorkning i Sundsvall söker vi 1 – 2 mekaniska konstruktörer med produktansvar.

läs mer