LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Laboratorieingenjör/Biomedicinsk analytiker

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete?

läs mer

Redovisningsassistenter till Permobil

Vi behöver förstärka med 4 Redovisningsassistenter till vår leverantörsreskontra på huvudkontoret i Timrå. Nu har du möjligheten att vara med oss på resan att göra skillnad tillsammans genom utveckling.

läs mer

Underhållssamordnare MittSverige Vatten & Avfall

Nu behöver vi förstärka vår avdelning Processtöd med en person som kan samordna helheten inom underhållsområdet genom att ta fram underhållsplaner för vårt långsiktiga underhållsarbete, arbeta med utveckling och uppföljning inom underhåll samt bidrar till kompetensutveckling för övriga inom företaget.

läs mer

Redovisningsekonom till XLENT, Sundsvall

XLENT är ett privatägt bolag som själv sätter sin agenda för redovisning och rapportering. Ekonomiavdelningen som är placerad i Sundsvall servar samtliga bolag inom koncernen. Vi behöver idag stärka upp vårt team i Sundsvall som idag består av sex personer. Ta chansen att få vara med på denna spännande resa och få arbeta i ett företag där du får vara med och skapa nya möjligheter och forma tjänsten utefter din kompetens

läs mer

Financial Controller till HL Display i Sundsvall

Är du en driven och analytisk person som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Financial Controller hos HL Display i Sundsvall.

läs mer

Group Sourcing Manager Permobil

As Sourcing Manager in the strategic sourcing team you will contribute to defining and executing the strategy of our products global sourcing within Permobil Group. You will define and present supply chain strategies based on category mangement, including responsibility for suppliers and their performance.

läs mer

Produktansvarig konstruktör, Valmet

Till vår konstruktionsavdelning för Balhantering och Flingtorkning i Sundsvall söker vi 1 – 2 mekaniska konstruktörer med produktansvar.

läs mer