LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Performance improvement and Maintenance Manager till Imerys Mineral

Är du en engagerad ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både underhåll och personal? Trivs du i en roll där du leder såväl stora som små projekt? Då ska du söka tjänsten som Performance improvement and Maintenance Manager till denna väletablerade produktionsanläggning.

läs mer

Speditör till Industri

Till vårt logistikcenter söker vi en strukturerad och målmedveten speditör.

läs mer

Säljare till Teknikutbildarna

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer?

läs mer

Teknisk projektledare till industri

Dina arbetsuppgifter innebär att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare.

läs mer

Senior Controller till Senseair

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som Controller hos Senseair i Delsbo.

läs mer

Redovisningschef

Avdelningen för Verksamhetsstöd är en av MittSverige Vatten och Avfalls 4 avdelningar och har som uppgift att planera och leverera beslutade stödtjänster till övriga enheter. I verksamhetsstöd ingår vår enhet ekonomi där vi just nu söker en driven och positiv Redovisningschef.

läs mer

HR-chef till Permascand

Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR-chef till Permascand.

läs mer

Supplier Quality Engineer till Permobil

Har du ett genuint tekniskt intresse, gillar att resa och vill arbeta med att förbättra och utveckla ett redan inarbetat kvalitetsarbete och ta det till en högre nivå? Är du resultatorienterad med en passion för ständiga förbättringar? Nu har du chansen att bli en del i ett stort, växande företag i en spännande internationell miljö där du gör skillnad för personer med funktionshinder i deras vardag.

läs mer

Produktansvarig konstruktör, Valmet

Till vår konstruktionsavdelning för Balhantering och Flingtorkning i Sundsvall söker vi 1 – 2 mekaniska konstruktörer med produktansvar.

läs mer