LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Ekonomiadministratör till Infraservice Nord

Är du en erfaren och strukturerad administratör som trivs att vara i en serviceinriktad funktion? Vill du utvecklas och på sikt anta en roll som ekonomiansvarig? Då ska du söka tjänsten som Ekonomiadministratör hos Infraservice Nord.

läs mer

Säljare till Teknikutbildarna

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

läs mer

Production Controller till Z-lyften

I din roll fungerar du som länken mellan ekonomi och produktion vilket innebär att sköta redovisningsfunktionen så att processerna möter organisationens kort- och långsiktiga verksamhetsmål utifrån gällande regler, principer och standarder.

läs mer

Laboratorieingenjör till Unimedic

Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning.

läs mer

Projektinköpare till industri

Har du erfarenhet av operativt inköp och är van vid att arbeta i projektform? Är du motiverad och drivs utav utmaningar? Nu har du chansen att bli en del i ett stort, växande företag i en spännande internationell miljö där du gör skillnad på riktigt.

läs mer

Produktansvarig konstruktör, Valmet

Till vår konstruktionsavdelning för Balhantering och Flingtorkning i Sundsvall söker vi 1 – 2 mekaniska konstruktörer med produktansvar.

läs mer

Koordinator huvudplanering, Valmet

Till vår projektgrupp för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven planeringskoordinator med ansvar för huvudplanering med fokus installation och igångkörning.

läs mer

Teknikansvarig, flingtork Valmet

Till vår avdelning för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven Teknikansvarig för vårt flingtorksprogram.

läs mer