LEDIGA JOBB

Små och stora företag
inom alla branscher.

Group Sourcing Manager Permobil

As Sourcing Manager in the strategic sourcing team you will contribute to defining and executing the strategy of our products global sourcing within Permobil Group. You will define and present supply chain strategies based on category mangement, including responsibility for suppliers and their performance.

läs mer

Innesäljare till Dina Försäkringar, Sollefteå

Till vårt kontor söker vi nu en positiv och serviceinriktad person som i huvudsak kommer arbeta med att serva, utveckla och bibehålla långsiktiga kundrelationer mot främst företag och lantbruk.

läs mer

Ekonomiansvarig till Elteam

Vi söker dig, en positiv och serviceinriktad ekonom som sätter stort fokus på noggrannhet och hög kvalitetsnivå. Som Ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar när det gäller ekonomi, löner och administration.

läs mer

Laboratorieingenjör till Unimedic

Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning.

läs mer

Verkstadschef till Elteam

Är du en stark ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både produktion och personal? Då ska du söka tjänsten som Verkstadschef till Elteam.

läs mer

Automationsingenjör, Valmet

Är du en framåt och driven Automationsingenjör som vill arbeta i en global miljö?

läs mer

Ekonomiadministratör till Infraservice Nord

Är du en erfaren och strukturerad administratör som trivs att vara i en serviceinriktad funktion? Vill du utvecklas och på sikt anta en roll som ekonomiansvarig? Då ska du söka tjänsten som Ekonomiadministratör hos Infraservice Nord.

läs mer

Säljare till Teknikutbildarna

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

läs mer

Production Controller till Z-lyften

I din roll fungerar du som länken mellan ekonomi och produktion vilket innebär att sköta redovisningsfunktionen så att processerna möter organisationens kort- och långsiktiga verksamhetsmål utifrån gällande regler, principer och standarder.

läs mer

Projektinköpare till industri

Har du erfarenhet av operativt inköp och är van vid att arbeta i projektform? Är du motiverad och drivs utav utmaningar? Nu har du chansen att bli en del i ett stort, växande företag i en spännande internationell miljö där du gör skillnad på riktigt.

läs mer

Produktansvarig konstruktör, Valmet

Till vår konstruktionsavdelning för Balhantering och Flingtorkning i Sundsvall söker vi 1 – 2 mekaniska konstruktörer med produktansvar.

läs mer

Koordinator huvudplanering, Valmet

Till vår projektgrupp för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven planeringskoordinator med ansvar för huvudplanering med fokus installation och igångkörning.

läs mer

Teknikansvarig, flingtork Valmet

Till vår avdelning för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven Teknikansvarig för vårt flingtorksprogram.

läs mer