15 december 2017
Koordinator huvudplanering, Valmet
Till vår projektgrupp för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven planeringskoordinator med ansvar för huvudplanering med fokus installation och igångkörning.

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Bolagets 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat varje dag. Det arbetar ca 2000 anställda i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder.  Det finns flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Till vår projektgrupp för Flingtorkning och Balhantering i Sundsvall söker vi nu en driven planeringskoordinator med ansvar för huvudplanering med fokus installation och igångkörning.

Du arbetar med huvudplanering av våra leveransprojekt, från förväntad försäljning via uppläggning- och genomförande av erhållna order. Planeringen görs i samarbete med projektledare och resursägare där du själv ansvarar för detaljplanering och utbildning av installations- och uppstartspersonal. I din roll ansvarar du också för att driva frågor framåt som rör utveckling och förbättring av vårt sätt att arbeta ute hos kund vad gäller lagkrav, arbetsrutiner, HSEQ, rapportering och uppfyllande av satt budget.

Du har en gymnasieutbildning i grunden gärna inriktning mot teknik. Har du en högskola – eller universitetsutbildning är det meriterande. Vi vill att du minst har något års erfarenhet av liknande planeringsarbete. Du är van att ha en drivande roll och har arbetat i kund – eller utvecklingsprojekt. Erfarenhet att arbeta i MS Projects är ett krav. Har du arbetat med HSEQ och/eller Lean tidigare är det meriterande. Ett plus om du arbetat med internationella kontakter.

Som person är du framåt, serviceinriktad och drivande. Du har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta med människor. Vidare tar du gärna egna initiativ, är organiserad och har god planeringsförmåga. Du tycker det är roligt med innovativa lösningar, har god ledarförmåga samtidigt som du är en god lagspelare. Då du har kontakt med både interna och externa kunder måste du vara kommunikativ, orädd och lyhörd. Det är viktigt att du drivs av resultat, är anpassningsbar och kan arbeta självständigt. Personliga egenskaper värderas högt.

Krav på goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Vi förutsätter att du behärskar MS Office och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Meriterande om du arbetat i MS Projects.

Resor kan förekomma i tjänsten.

Vill du arbeta i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter?

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten avser heltid, konsultuppdrag minst 12 månader med placering hos Valmet. God möjlighet till förlängning alt. tillsvidare hos Valmet.

Placeringsort: Sundsvall

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du via e-post till: minna.nikkanen@rutinera.se samt registrerar dina uppgifter på vår hemsida: www.rutinera.se. Märk din ansökan med ”Koordinator huvudplanering”  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående dock senast den 7 januari 2018.

Snabbfakta:

Företag: Valmet

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 7 januari 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72