13 mars 2018
Laboratorieingenjör till Unimedic
Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning.

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag inom en dynamisk bransch? Då ska du söka tjänsten som Laboratorieingenjör för denna stabila och väletablerade industri.

Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb i ett stimulerande klimat med högt i tak och blir en del av en grupp ambitiösa medarbetare som har roligt på jobbet.

Du kommer att ingå i en större grupp bestående av laboratorieingenjörer, laboranter och lab biträden som arbetar inom tre olika områden: Förpackningslabb, Mikrobiologiskt labb samt Kemiskt labb. Din placering blir i det Kemiska laboratoriet och du rapporterar till Laboratoriechefen.

Din roll innebär att kunna planera, förbereda och praktisk utföra kemiska analyser av råvaror, slutprodukter och förpackningsmaterial. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett stort antal olika analysmetoder och instrument men i huvudsak GC, HPLC, UV-spektrofotometri samt AAS. Du kommer vid behov få möjlighet att utföra instrument- och metodvalideringar. Du kommer även aktivt att medverka i laboratoriets övriga löpande verksamhet samt jobba för ständiga förbättringar av rutiner och arbetssätt, vi arbetar enligt Lean.

Vi söker dig med utbildning inom natur, biomedicin och/eller kemi. Meriterande med ett par års erfarenhet från liknande arbete.

Som person är du pålitlig och ansvarstagande, du har en stark analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp och trivs i ett arbetsklimat som består av öppenhet och flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid med placering i fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 1 april 2018.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 april 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47