Rutineras grundare blev vinnare i priset Årets Entreprenör

Rutineras grundare Mona Kramer och Ingrid Wallner har vunnit utmärkelsen Årets entreprenör. Priset delades ut i samband med Sundsvall Business Awards den 20 sept 2012.

Motiveringen till vinsten löd: "Vinnaren har lagt grunden för en spännande företagsresa genom skapandet av ett tydligt och nytänkande koncept, där både rutin och oprövad ungdom ges chansen."

- Vi är naturligtvis oerhört stolta över att ha fått denna prestigefyllda utmärkelse. Den är en bekräftelse på att vi är på rätt väg med vårt Rutinera-koncept, säger Ingrid Wallner.

- Jag tror att vi vann p.g.a. vår unika affärsidé där vi erbjuder erfarna konsulter i kombination med unga utbildade praktikanter. Vi ser det som ett led i den kompetensöverföring som kommer att behövas i de flesta företag framöver, säger Mona Kramer.

- Stort tack till våra fantastiska medarbetare. Utan det gänget kan inte vi fokusera på att utveckla verksamheten vidare i landet, säger de båda glada entreprenörerna.

 

Rutinera är bemannings- och rekryteringsföretaget med det unika erbjudandet: Ta in en rutinerad konsult. Få en utbildad praktikant på köpet. 

Rutinera startade för tre år sedan och har på kort tid byggt upp sin verksamhet och är nu med hjälp av kapital från SamInvest Mitt AB och Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse i färd med att bygga upp franchiseenheter på fler orter i landet. 
Förutom verksamheten i Sundsvall finns nu också enheter i Uppsala och Stockholm.

Företagets konsultbank innehåller idag över 1000 personer med erfarenhet från arbete inom tjänstesektorn, vilka är tillgängliga för uppdrag enstaka dagar, veckor, månader och ibland också på årsbasis. I banken återfinns också unga välutbildade personer som vill h en praktikplats och en fot in på arbetsmarknaden.  I verksamheten ingår också att hjälpa företagen med traditionella rekryteringsuppdrag.

 

För mer info kontakta Ingrid Wallner, 070 633 90 90 eller Mona Kramer, 070 575 33 46.