Rekrytering - Hyra - Hyra/överta

Söker du någon speciell - välj en rutinerad rekryterare.

Den första intervjun gör vi med dig.

Vi har jobbat med rekrytering i många år och vet vad som krävs för att hitta rätt person när man ska anställa. Steg ett är att besöka och intervjua dig för att ta del av ert behov. Varje företag har sin egen kultur och sina egna förväntningar på medarbetarna. Vår uppgift är att hitta en person som både tillför den kompetens du söker och som passar in i gänget.

Vi vet vilka som är intresserade av ett nytt jobb.

Hur får man kontakt med duktiga personer som kanske inte söker jobb aktivt? Vilka är tillgängliga och skulle passa för en viss tjänst? Tack vare vårt aktiva nätverkande, både i formella och informella sammanhang, känner vi till många duktiga personer som vill byta arbete. Det gör att vi har tillgång till många intressanta och kompetenta personer som du inte alltid hittar på andra håll.

Med vår hjälp får du en effektiv och strukturerad rekryteringsprocess med ett stort, personligt engagemang.

Hel rekrytering

Hel rekrytering - lägg ansvaret på oss.

Låt oss ta hand om din rekrytering från början till slut. Med vår hjälp får du en effektiv och strukturerad rekryteringsprocess med ett stort, personligt engagemang. Det ger dig också en trygghet i att den genomförs professionellt och metodiskt. Vi har regelbunden återkoppling till dig under processens gång.

En hel rekrytering innebär att vi hanterar allt från platsannonsering, ta emot ansökningshandlingar, svara på frågor om tjänsten, under ansökningstiden parallellt söka efter kandidater i vår egna CV-databas samt via olika nätverk, gallring och urval, genomföra objektiva och professionella intervjuer, referenstagning, stämma av betyg och intyg, presentera de mest lämpade kandidaterna och boka in dem för intervju hos dig, eventuella tester på slutkandidaten, till sist avslutar vi processen med att tacka nej till övriga kandidater.

Del av rekrytering

Del av rekrytering - när du behöver stöd eller avlastning.

Ibland kan det vara bra att ta hand om sina rekryteringar på egen hand. Väljer du att driva rekryteringsarbetet själv men behöver avlastning i vissa faser eller kompetensstöd, står vi gärna till tjänst.

Del av rekrytering kan handla om att få hjälp med att administrera ansökningar, urvalsarbetet, matcha ansökningar mot kravprofilen eller fungera som bollplank åt den rekryterande chefen. Vi kan gå in i processen och hjälpa till med intervjuer, referenstagningar eller göra bedömningar av era slutkandidater.

Hyra

Hyr personal - vi levererar kompetens.

Vi erbjuder rutinerade konsulter inom tjänstemannasidan med erfarenhet från många olika branscher och tjänsteområden. De är tillgängliga för såväl korta som långa uppdrag, från enstaka timmar upp till heltid. Vi levererar en värdefull resurs under arbetstoppar, vakanser eller när du tillfälligt behöver komplettera företagets kompetens inom något område.

Hyra/överta

Hyr först - anställ sedan.

Att först hyra in din kompetens är både en snabb, smart och smidig lösning för er organisation och för våra konsulter. Du får möjlighet att prova på en person så länge det passar dig utan krav på anställning och vår konsult får dessutom prova på sin nya roll och er som företag.

Vi är vana vid att "tycke uppstår" och att uppdragsgivare övertar konsulter i egen anställning. För oss är det bästa betyget vi kan få när du väljer att anställa vår konsult.