4 januari 2018
Projektinköpare till industri
Har du erfarenhet av operativt inköp och är van vid att arbeta i projektform? Är du motiverad och drivs utav utmaningar? Nu har du chansen att bli en del i ett stort, växande företag i en spännande internationell miljö där du gör skillnad på riktigt.

Du är en framåt inköpare som vill arbeta globalt inom en dynamisk och utvecklande miljö. Du är öppen för förändring och innovation och kan bidra med ett nytt tänk och kreativa lösningar. I arbetet tillsammans med viktiga intressenter har du en betydelsefull roll i att stödja utveckling och leverans av nya produkter inom en internationell koncern.

Som projektinköpare arbetar du i en organisation som ansvarar för globala inköpsprojekt. Ditt fokusområde är nya och uppdaterade produkter som representerar den största affärsenheten inom koncernen. Du arbetar nära avdelningen för produktutveckling där du hanterar olika inköpsprojekt, ansvarar över offerter, förhandlar priser och avtal, hanterar ordrar och revisioner samt bidrar med övrig support och kunskap.

Dina främsta mål är att förbättra, effektivisera och säkerställa leveranstider, inköpsprocesser med ett kostnads- och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

Vi ser gärna att du har en examen inom Supply chain, Engineering eller likvärdig utbildning, samt några års erfarenhet från inköp, projektinköp, produktutveckling eller liknande.

Du bör ha en god kunskap kring affärsanalys, förhandlingar, Lean-koncept och produktion. Du har också en god förståelse för produktutvecklingsprocesser samt ett intresse för kvalitet, logistik och produktionsteknik.

Du är van att arbeta i flera projekt samtidigt, kan hantera stressiga situationer, har ett logiskt såväl som ett analytiskt tankesätt. Vi förväntar oss att du hanterar relationer på ett professionellt sätt samt har en mycket god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska, då vi arbetar tvärfunktionellt och internationellt. Vi ser också att du har goda datorkunskaper och att du arbetat i ett större affärssystem.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos vår uppdragsgivare, omfattar heltid med placering i Sundsvallsregionen. Resor i tjänsten förekommer.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du via e-post till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrera dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk din ansökan ”Projektinköpare”. Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 14 januari 2018.

Snabbfakta:

Företag: Industri

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 14 januari 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47