27 februari 2018
Verkstadschef till Elteam
Är du en stark ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både produktion och personal? Då ska du söka tjänsten som Verkstadschef till Elteam.

Elteam är ett väletablerat expansivt företag som arbetar med att leverera el- och styrutrustningar till automations- och kraftdistributionsområdet. I verkstaden sker egen tillverkning av styr- och reglerutrustningar samt elkraftprodukter. Med ett team på ca 20 anställda omsätter företaget ca 50 MSEK och har både nationella och internationella kunder.

Är du en stark ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både produktion och personal? Då ska du söka tjänsten som Verkstadschef till Elteam.

Som verkstadschef har du helhetsansvaret för det dagliga operativa arbetet. Dina arbetsuppgifter innefattar planering, genomförande och uppföljning av produktionen samt att utveckla och förbättra flöden och arbetsmetoder. En viktig del blir att leda, coacha och entusiasmera personalen för att på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en ansvarsfull och engagerande kultur. Din roll innebär också att i nära samarbete med kollegorna på sälj och administration sköta ekonomisk planering och uppföljning, offerthantering, inköp samt löpande rapportering kring de olika pågående projekten. Du ansvarar dessutom för fabrikens kvalitets- och miljöarbete. Du är underställd VD och har fullt personalansvar över ca 20 montörer.

Vi söker dig med erfarenhet från tillverkning samt ledning av personal, vi ser gärna att du är van att jobba i projektform. Har du dessutom arbetat inom närliggande branscher såsom styr, regler samt el så är det meriterande. Du har en teknisk bakgrund, gärna med utbildning inom el- och/eller automation.

Som person är du en stark ledare som vågar skapa förändring genom att utmana invanda mönster, du skapar laganda och styr personalen med en klar riktning. Du har lätt för att inge förtroende, är rak och tydlig i ditt ledarskap samtidigt som du har förmågan att motivera och utveckla andra. Du bör vara strukturerad, noggrann och tycker om ordning och reda.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och behärskar MSOffice väl. Har du dessutom erfarenhet från affärssystemet Monitor så är det ett plus.

Tjänsten avser heltid med fast anställning hos Elteam i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson på 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till anna.ottosson@rutinera.se Märk ämnesfältet med ”Verkstadschef”. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående dock senast den 25 mars 2018.

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls Elteam AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 25 mars 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47