1 augusti 2018
HR-chef till Permascand
Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR-chef till Permascand.

Permascand AB, med över 45 års erfarenhet av elektrokemi har idag tre affärsområden, Elektrokemisk processteknik, Vattenreningssystem, och Svetsade produkter. Idag går drygt 95% av produkterna till marknader utanför Sverige, främst Europa, Asien, Nord- och Sydamerika. De är belägna i Ljungaverk, 7 mil väster om Sundsvall där de har huvudkontor och produktion med drygt 100 anställda. Omsättningen är ca: 220 MSEK. Läs mer på www.permascand.com

Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR-chef till Permascand.

Din roll innebär övergripande ansvar för samtliga personalrelaterade frågor som rör både tjänstemanna- och kollektivsidan. Du hanterar såväl det strategiska arbetet på ledningsnivå till det mer operativa arbetet tillsammans med chefer och medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Initiera, driva, fastställa och utveckla policys, processer och rutiner samt ansvara för att de implementeras och efterlevs
  • Stöd till chefer inom frågor som rör arbetsmiljö och arbetsrätt (sjukfrånvaro, rehabilitering, friskvård, krishantering, avtalsfrågor m.m.)
  • Facklig samverkan och förhandling (Teknikföretagen, IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna)
  • Lönebildning och lönerevision
  • Kompetensförsörjning och organisationsutveckling
  • Kompetensplanering, medarbetarundersökning och utbildningsbehov
  • Rekrytering och introduktion
  • Uppdatera jämställdhetsplan inklusive lönekartläggning
  • Uppföljning av personalbudget, mål och nyckeltal
  • Sköta HR-administrationen på ett effektivt och korrekt sätt samt ansvara för den löpande rapporteringen till ledningen.

Vi söker dig med erfarenhet av HR-arbete, kanske jobbar du idag som stöd till HR-chef och vill utvecklas vidare eller också har du redan god erfarenhet inom området. Relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning personal, organisation och arbetsrätt.

Du är en självgående och framåt person som har en inre stark drivkraft med mod att både ta plats och fatta beslut. Du ser samband, är lösningsorienterad och jobbar målstyrt och strukturerat med syfte att stärka verksamheten, skapa resultat och en trygg personalfunktion. Du är tydlig och lyhörd och kan på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott arbetsklimat. Du är en god kommunikatör som företräder HR-frågorna på ett professionellt sätt och med en hög personlig integritet.

Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten avser anställning hos Permascand, omfattning heltid med placering i Ljungaverk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg finns samt flexibla arbetstider.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se eller registrerar dig på rutinera.se och märker ansökan HR-chef. Din ansökan vill vi ha senast den 26 augusti 2018.

Snabbfakta:

Företag: Permascand

Ort: Ljungaverk

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 26 augusti 2018

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47