27 september 2021
Administrativ assistent till Sund Birsta
Är du en fena på administration, gillar struktur och förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Administrativ assistent till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av maskiner, hanteringssystem, reservdelar, service och ingenjörstjänster till sluthanteringen i stålvalsverk. Företaget har ca 120 anställda globalt, huvudkontor i Sundsvall och en omsättning på över 500 MSEK. Sund Birsta är en del av Danieli Group – ett väletablerat och världsledande bolag inom branschen som levererar kompletta stålverk, från ugn till utlastning av färdigt stål. Läs mer på: www.sundbirsta.com

I denna, helt nya roll blir du vårt efterlängtade administrativa stöd vilket också innebär att du är den som kommer att bidra till tjänstens framtida utveckling. Du rapporterar till chefen för Service & Supervision och tillhör avdelningen Eftermarknad som består av flertalet serviceingenjörer samt Supervisors. Våra medarbetare har hela världen som arbetsplats där de utför olika serviceuppdrag, utbildningar, uppstart av maskiner och anläggningsutrustning. Många av våra projekt innefattar kundprojekt med fokus att leverera en driftsäker funktion i slutet på valsverket.

Dina arbetsuppgifter innebär att hantera och se till att personalen har komplett och uppdaterad dokumentation inför utlandsuppdragen ex. visumansökningar, försäkrings- och hälsohandlingar, resebokningar. I vissa uppdrag krävs att personalen registrerar kundorderstyrd dokumentation i serviceportaler där din uppgift blir att se till att de har access till att komma in i systemen. En annan stor del av arbetet är att sköta faktureringen av supervision, servicetjänster samt konsulter som reser för bolagets räkning. Du kommer främst att assistera din närmaste chef och dess avdelning men även vara behjälplig till övriga chefer på Customer Service.

Vi söker dig som är en erfaren administratör, som är positiv, självgående och handlingskraftig och har förmågan att kunna arbeta strukturerat med flera pågående uppgifter samtidigt. Vi vill att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och har hög social kompetens då du har många kontaktytor både internt och externt. Då vi finns på alla marknader ser vi det som ett plus med internationell erfarenhet.

Du har mycket goda kunskaper engelska i både tal och skrift, meriterande med andra språk som t.ex. tyska, italienska, franska eller spanska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt kännedom om affärssystem, gärna Visma.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Administrativ assistent Sund Birsta” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 17 oktober 2021.

Snabbfakta:

Företag: Sund Birsta

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 oktober 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47