15 februari 2023
Affärsansvarig till Gabioner Sweden AB
Är du en driven och affärsinriktad person som trivs i en roll där du får utveckla goda och långsiktiga relationer? Har du intresse för teknik och erfarenhet av komplex försäljning? Då ska du söka tjänsten som Affärsansvarig hos Gabioner Sweden.

Gabioner Sweden AB är ett svenskägt väletablerat bolag som har levererat gabioner av högsta kvalitet till entreprenad-, infrastruktur- och fastighetsbranschen sedan 2008. Med sin unika självbärande lösning är företaget ensam om sin hållbara produkt i Skandinavien och är en stabil samarbetspartner i bygg- och anläggningsprojekt. Gabioner Sweden AB har en omsättning på över 26 miljoner och ingår i en koncern av 11 bolag.  Koncernmoderbolaget är Kraften Invest AB och det är ca 30 anställda inom koncernen. Läs mer på: https://gabionersweden.se/

Med rekordår och mycket god lönsamhet är vi under stark tillväxt. Vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Du erbjuds en spännande roll där du ingår i ett team där kvalitet och innovation är ledorden. Du bidrar till att utveckla vår affär och får huvudansvaret för våra större kunder vilket innefattar löpande dialog med kund genom hela projektet, från start till slut samt för uppdragens lönsamhet, övergripande tids- och resursplanering samt upprätta efterkalkyl.

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot förfrågningar, svara på offerter och frågeställningar samt att vara en viktig del av projektet när det gäller ritningar, produkt och installation. Säljprocessen sker till största delen via mail och telefon men även genom att göra kundbesök på plats runt om i Sverige där projekten pågår. Du kommer också bearbeta nya kunder där du proaktivt söker upp kommande projekt.

Vi söker dig med erfarenhet av B2B med inriktning mot teknisk/komplex försäljning och marknadsbearbetning. Du är mål- och resultatinriktad med god förmåga att bearbeta kunder, skapa affärer och göra avslut. Du har ett eget driv och gillar att jobba självständigt men även tillsammans med kollegor. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Du har minimum gymnasiekompetens, teknisk utbildning är meriterande och gärna erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice och CRM system, meriterande med Monitor. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt god nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Gabioner Sweden, omfattning heltid, med placering i Sundsvall. Då tjänsten innefattar resor ställer vi krav på B-körkort.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson 070-380 70 47 anna.ottosson@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se ange ”Affärsansvarig” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då vi gör urval och intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 12 mars 2023.

Snabbfakta:

Företag: Gabioner Sweden AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 12 mars 2023

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Rekryterare & Konsultchef

070 380 70 47