23 juli 2019
Affärschef till Samhall i Gävle
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för ca 15 chefer samt budget- och resultatansvar.
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhalls Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Gävleborg söker nu en affärschef med placering i Gävle. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen. 

Arbetsbeskrivning
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för ca 15 chefer samt budget- och resultatansvar. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder. Som affärschef ansvarar du för att driva utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. 

I rollen som affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i drift frågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.

Önskvärda kvalifikationer
• Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
• Erfarenhet av kompetens- och personalplanering
• Goda ekonomikunskaper
• Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund. 

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Gävle
Ansök: direkt via Samhalls hemsida under fliken Lediga jobb

Sista ansökningsdag: 2018-08-21

Kontaktpersoner:
Petra Elf, rekryteringsansvarig Rutinera, tfn 070-760 64 47, e-post petra.elf@rutinera.se
Jan Tegnér, distriktschef Gävleborg, tfn 026-17 65 25

Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, Karl-Ove Karlsson 063-15 17 21
Unionen, Jonny Viljeskogh, 0660-796 71 
SACO, Johnny Schödin, 060-16 82 03

 

Snabbfakta:

Företag: Samhall

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 augusti 2019

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47