1 juni 2020
Affärschef till Samhall Östersund

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 7 distrikt. Distrikt Jämtland med ca 500 anställda söker nu en affärschef med placering i Östersund.

Arbetsbeskrivning

Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Med fullt ansvar för ditt affärsområde innefattar din roll både budget- och resultatansvar samt personalansvar för 13 första linjens chefer. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder. Du jobbar i nära samarbete med övriga personer i den lokala ledningsgruppen som består av distriktschef, säljare, HR-generalist och planerare, för att gemensamt jobba mot distriktets utveckling, måluppfyllelse och lönsamhet.

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är underställd distriktschefen och ingår i ledningsgruppen för distrikt Jämtland.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av sälj- och marknadsarbete från olika branscher helst inom tjänstesektorn
  • Erfarenhet av förändringsledning och personalutveckling
  • Erfarenhet av ledningsarbete såväl strategiskt som operativt
  • Goda ekonomikunskaper
  • Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper samt B-körkort

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är en driven, trygg och inspirerande ledare med ett strukturerat arbetssätt som verkar för att skapa resultat, engagemang och god laganda. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med kundkontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du har en positiv inställning och stor tilltro till människors utvecklingsförmåga.

Ansökan och övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Befattningens placering: Östersund

Sista ansökningsdag: 21 juni 2020

Ansökan: via https://samhall.se/om-samhall/lediga-jobb/

Kontaktpersoner
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47 eller Annika Schmidt, distriktschef Jämtland, 063-151752.

Fackliga representanter
Pirjo Andersson, Ledarna, 0920-368 18
Jonny Viljeskogh, Unionen, 0660-796 71
Johnny Schödin, SACO, 060-16 82 03

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Snabbfakta:

Företag: Samhall

Ort: Östersund

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 juni 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47