24 oktober 2019
Affärsdrivande chef till konsultbolag
Som chef har du en operativ roll vilket innefattar ledarskap, planering och styrning samt utveckling av organisation och affärer.

Är du en ledare som drivs av att hjälpa andra verksamheter att lyckas och som vill utmana och säkerställa konsulters utveckling? Vill du jobba i en företagskultur där alla trivs och där man känner att man gör nytta? Då ska du söka tjänsten affärsdrivande chef hos detta väletablerade konsultbolag med kontor från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Du erbjuds en ansvarsfull roll som chef på ett av bolagets lokalkontor. Företaget präglas av en stark kultur och värdegrund med fokus på bra ledarskap och en familjär känsla. Genom att vara framgångsrika i sitt arbete med företagskulturen har de också nominerats till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt ”Great place to work”.

Som chef har du en operativ roll vilket innefattar ledarskap, planering och styrning samt utveckling av organisation och affärer.

Du har personal- som lönsamhetsansvar för ca 20 mycket erfarna och självgående konsulter som arbetar i olika uppdrag med förändringsledning och IT-projekt hos stora bolag och organisationer. Du utmanar och säkerställer konsulternas utveckling genom uppdrag, aktiviteter för kompetensutveckling, sätta och följa upp mål samt att hålla i medarbetarsamtal kring frågor som rör utveckling och lön.

Du arbetar aktivt med att rekrytera nya konsulter och att attrahera nya medarbetare samt håller dig ajour kring vad som händer i omvärlden och vad det vad det kan innebära för bolagets framtida kompetensbehov. Du samverkar med sälj för att hitta nya och spännande uppdrag samt planerar och ansvarar för hur dessa ska bemannas och vara lönsamma.

För att lättare utveckla affärer och tjänster ser vi gärna att du också själv kan genomföra egna konsultuppdrag inom ditt specialistområde.

Vi söker dig med stort lokalt nätverk och som har arbetat i ledande position i en affärsdrivande konsultverksamhet, har du dessutom erfarenhet från IT-branschen är det meriterande. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande samt en vidareutbildning inom ledarskap och/eller verksamhetsutveckling.

Som person är du driven, arbetar självständigt och målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet. Du är en trygg och inspirerande ledare som vill skapa förändring och god laganda samt styra konsultverksamheten med en klar riktning. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos bolaget med placering i trevliga lokaler i centrala Sundsvall.

Rekryteringen sker genom Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”chef till växande konsultbolag”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 17 november 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Konsultbolag

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 november 2019

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47