18 november 2022
Area Sales Managers till Trioworld
Är du en affärsinriktad person med hög energi och ett starkt driv? Har du förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer samt trivs med att göra affärer? Då vill vi att du tar denna unika chans att bli en viktig del i Trioworlds fortsatta expansion på den svenska och internationella marknaden.

Trioworld Group är en industrikoncern med drygt 1500 medarbetare och en omsättning på 6,5 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa, hållbara och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar och produktion i Sverige, Danmark, Nederländerna, Frankrike och UK, och säljer sina produkter på en global marknad. Trioworld består idag av 5 divisioner, 15 produktionsanläggningar samt flera försäljningsenheter i Norra Europa. Trioworlds huvudägare är Altor Funds.

Divisionen Industrial Film växer och behöver nu stärka upp med två Area Sales Managers inom affärsområdet Forest Industry. En med ansvar för den nationella marknaden och en med ansvar för den internationella (främst Norge, Baltikum och UK).

Båda positionerna innebär ett operativt och strategiskt ansvar för kunder inom skogsindustrin där du självständigt bearbetar marknaden samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i divisionen.

Ansvarsområden:

  • Nulägesanalys och vidareutveckling av affären hos befintliga kunder, större nyckelkunder samt även nykundsbearbetning.
  • Initiera och skapa strategiska affärsplaner i nära samarbete med ledning och produktchefer.
  • Skapa tillväxt genom professionella och långsiktiga relationer med beslutsfattare på alla nivåer.
  • Ansvar för avtalsförhandlingar, prisstrategier och kundavtal.
  • Omvärldsbevakning av marknadsutveckling; konkurrenter, leverantörer, nya produkter och kunder.
  • Rapportera, registrera och underhålla aktuella kundavtal kontaktdata, och projektdata i CRM.

För rollen som nationell Area Sales Manager söker vi dig som tidigare jobbat med försäljning och är redo för nästa steg. Du äger relationen till dina kunder i Sverige vilket innebär att du ofta arbetar med samma kund under flera år och får chansen att skapa ett djupare och långsiktigt samarbete. Du talar och skriver på flytande svenska. Har du rätt mindset, driv och vilja att göra affärer så tror vi att du kommer att trivas i rollen.

För rollen som internationell Area Sales Manager söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av teknisk B2B försäljning. Du talar och skriver på flytande svenska och engelska. Det är starkt meriterande om du har branscherfarenhet sedan tidigare. Som person tror vi att du är analytisk, strategisk, mål- & resultatinriktad samt strukturerad.

Du kommer i huvudsak att utgå från vår fabrik i Sundsvall, men vi är öppna för en flexibel lösning.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson 073-041 32 55 josefin.johansson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Area Sales Manager” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 18 december 2022.

Snabbfakta:

Företag: Trioworld

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 18 december 2022

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55