23 december 2020
Automations- & serviceingenjör/Supervisor till Sund Birsta
Är du en teknikintresserad och självgående person som förstår vikten av stort kundfokus och god service? Då ska du söka tjänsten som Automations- & serviceingenjör/ Supervisor till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av maskiner, hanteringssystem, reservdelar, service och ingenjörstjänster till sluthanteringen i stålvalsverk. Företaget har ca 120 anställda globalt, huvudkontor i Sundsvall och en omsättning på över 500 MSEK. Sund Birsta är en del av Danieli Group – ett väletablerat och världsledande bolag inom branschen som levererar kompletta stålverk, från ugn till utlastning av färdigt stål. Läs mer på: www.sundbirsta.com

I rollen som Automations- & serviceingenjör/Supervisor har du hela världen som arbetsplats. Många av våra projekt innefattar kundprojekt med fokus att leverera en driftsäker funktion i slutet på valsverket. Du kommer att arbeta både ute i fält men även i vår service- och produktionsanläggning i Sundsvall. Du rapporterar till chefen för Service & Supervision och tillhör motsvarande avdelning beståendes av flera Automations- och serviceingenjörer samt Supervisors.

Arbetsuppgifterna ute i fältet varierar från traditionell mekanisk service till felsökning i el-schema och programvaror. Du utför serviceuppdrag och utbildning på plats hos kund och i vår produktionsanläggning samt medverkar vid uppstart av maskiner och anläggningsutrustning. I samband med serviceuppdragen säljer du reservdelar och är den som agerar tekniskt säljstöd till vår kundservice- och marknadsavdelning. Du avrapporterar uppdraget till beställare samt lämnar underlag inför fakturering. Rollen innebär också att vara länken ute från fältet genom att återföra information internt till kollegor på kundservice, produktledare, konstruktör, elingenjör och teknikinformatör.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och med el-kunskap och/eller PLC-vana från tillverkande industri. Du har en ingenjörsutbildning alternativt annan form av teknisk utbildning. Då vi finns på alla marknader ser vi det som ett plus med internationell erfarenhet.

Som person är du driven, självgående och handlingskraftig och har en god förmåga att arbeta strukturerat med flera pågående uppdrag samtidigt. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo ute hos våra kunder där initiativ och problemlösning värderas högt. Vi vill att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och förstår vikten av kundfokus och god service.

Du har goda kunskaper engelska i både tal och skrift, meriterande med andra språk som t.ex. tyska, spanska, italienska eller ryska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall. Då vi har tillverkning och leveranser på alla marknader så är resande en naturlig del av arbetet.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Supervisor Sund Birsta” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 17 januari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Sund Birsta

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 januari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47