7 juni 2019
Byggledarassistent till ett längre konsultuppdrag
Vår uppdragsgivare har fått ansvar för att projektera och bygga två vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk i Viksjö. Det blir en av Europas största landbaserade vindkraftsanläggningar och den i särklass största investeringen någonsin i Härnösands kommun. Totalt investeras över fem miljarder kronor.

Rutinera är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper till att hitta rätt kompetens vid såväl tillfällig personalförstärkning som vid fasta rekryteringar. Vi har lång erfarenhet och är rutinerade inom flera olika tjänsteområden och inom de flesta branscher. Idag förser Rutinera främst det lokala näringslivet i Sundsvall/Timråområdet med uppskattade bemannings- och rekryteringslösningar men åtar sig även uppdrag i hela Sverige. Läs mer om oss och våra tjänster på www.rutinera.se

Vår uppdragsgivare har fått ansvar för att projektera och bygga två vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk i Viksjö. Det blir en av Europas största landbaserade vindkraftsanläggningar och den i särklass största investeringen någonsin i Härnösands kommun. Totalt investeras över fem miljarder kronor.

Till detta stora projekt söker vi dig som har erfarenhet av anläggningsarbeten inom vägar och/eller markarbete. Ditt ansvarsområde är att stötta och assistera Byggledaren med diverse arbetsuppgifter för att avlasta dennes arbete. Du kommer även att vid behov gå in och som t.f. Byggledare när ordinarie inte är på plats.

Vi vill att du har några års erfarenhet från en liknade roll inom vägkonstruktion/infrastruktur. Som person har du hög social kompetens och kommunikativ samt att du trivs med att den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i rollen krävs det att du verkligen tycker om att vara tillmötesgående och lösningsfokuserad. Vidare tar du gärna egna initiativ och kan arbeta självständigt.

Det är en fördel om du har en teknisk utbildning i grunden, har du en högskole- eller universitetsutbildning är det meriterande. Krav på goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser också att du har goda datakunskaper inom MSOffice samt är en van användare av olika system. Körkort och bil är ett måste då arbetsplatsen ligger utanför Sundsvall.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag som pågår upp till två år där du antingen blir anställd av oss, alternativt går in som underkonsult genom Rutinera. Omfattning heltid med placering i Viksjö, ca 4 mil norr om Sundsvall. Start enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du via e-post till: anna.ottosson@rutinera.se samt registrera dina uppgifter på www.rutinera.se. Märk din ansökan ”Byggledarassistent”. Urval och intervjuer pågår löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juni 2019.

Snabbfakta:

Företag: Rutinera

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 juni 2019

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47