27 april 2021
Chef Order Fulfillment Roplan
Vill du arbeta i en ledande position med ansvar för att driva och utveckla en av våra kärnverksamheter? Då ska du söka tjänsten som chef för Order Fulfillment på Roplan som numera har sin verksamhet i en helt nybyggd fabrikslokal i Timrå.

Roplan är ett OEM-företag (Original Equipment Manufacturer) som designar, utvecklar och tillverkar specialdesignade roterande mekaniska axeltätningar. Företaget grundades 1977, omsätter ca 300 MSEK och är verksamma på den internationella marknaden med kunder främst inom livsmedel-, läkemedel-, fordon-, gruv-, papper- & massaindustrin men även inom den marina sidan. Bolaget ägs av IDEX Corporation, har idag ca 140 anställda med huvudkontor i Årsta och fabrik i Timrå samt verksamheter i Kina, USA och England. På den nya fabriken i Timrå arbetar 50 anställda inom bland annat produktion, produktionsteknik, planering och inköp. Läs mer på: www.roplan.com

I din roll ansvarar du för att organisera, leda och utveckla avdelningar inom områdena planering, in- & utleveranser, lagerhantering, produktionsnära inköp samt order management. Tjänsten innefattar såväl operativt som strategiskt arbete och förutsätter nära samarbete med andra avdelningar för att möta kundens krav och förväntningar på leveransprecision, ”On-Time and In-Full” (OTIF). Du förväntas utveckla verksamheten genom att öka kundnöjdheten, behålla korrekt lagersaldo och sänka kostnader för orderhanteringsprocessen. Du har personalansvar för ca 15 medarbetare, rapporterar till Site Manager och ingår i den lokala ledningsgruppen i Timrå.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som har arbetat med produktion och personalledning. Vi vill att du har en gedigen teknisk bakgrund, gärna utbildad civilingenjör. Vi tror att du genom dina erfarenheter har en bred kunskap och förståelse för frågor som rör logistik och lager samt har en god förmåga att agera självständigt inom området. Du är van att jobba med kvalitets- och förbättringsarbeten samt har jobbat med LEAN i produktionsmiljö.

Du är en självgående och framåt person som drivs av att jobba målstyrt och strukturerat. Du är en trygg och kommunikativ ledare som verkar för samarbete och för att bygga en god laganda. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba med en stor variation och bredd av arbetsuppgifter där initiativ och problemlösning värderas högt.

Då vi jobbar i en internationell koncern och har globala kund- och leverantörskontakter är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har erfarenhet av produktions- och affärssystem.

Tjänsten avser heltid och anställning hos Roplan med placering vid fabriken i Timrå.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Chef Order Fulfillment Roplan” Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig söka omgående, dock senast den 23 maj 2021.

Snabbfakta:

Företag: Roplan

Ort: Timrå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 maj 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47