25 april 2019
Controller till expansivt bolag
Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en produktionsinriktad controller där du ansvarar för controllerfrågor inom produktion, lagervärdering och analys av PIA.

Permascand AB är ett högteknologiskt tillverkande företag med 50 års erfarenhet inom katalytiska beläggningar och celltillverkning. Affärsområdena är elektrokemisk processteknik och system för vattenrening. 2018 var ett rekordår för bolaget med hög orderingång, försäljning och produktionstakt och tillväxten fortsätter att öka. 95 % av försäljningen går på export till Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien. Den internationella miljön präglar arbetet vid huvudkontoret i Ljungaverk, 7 mil väster om Sundsvall där ca 120 personer arbetar.

Vill du vara med på vår framgångsresa och arbeta i ett expansivt bolag med spännande arbetsuppgifter? Är du driven, nyfiken och analytisk? Då kan du vara vår nya controller.

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en produktionsinriktad controller där du ansvarar för controllerfrågor inom produktion, lagervärdering och analys av PIA. I rollen arbetar du med uppföljning av kalkyler, rapportering av nyckeltal samt tolka och förstå avvikelser. Du arbetar nära produktionen där du stöttar våra chefer/ledare med att omsätta flöden och händelser till ekonomiska termer och resultat. Tjänsten kräver att du har förståelse för produktionsflöden och är van att arbeta i affärssystem där du löpande arbetar med förbättringar och utveckling av systemet.

Vi söker dig som har en examen i ekonomi från högskola eller universitet samt har några års erfarenhet av liknande arbete gärna från tillverkningsindustri.

Som person är du positiv, driven och engagerad. Du är analytisk, strukturerad och har lätt för att se lösningar och samband. Vidare har du god förmåga att tolka och förstå siffror samt kan presentera data på ett enkelt och förståeligt sätt. Du har lätt att anpassa dig, har god samarbetsförmåga och tycker om att bidra med nya idéer och möjligheter.

Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS Office och det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor.

Tjänstens omfattning är heltid med placering i Ljungaverk.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med flexibla arbetstider. Då vi har många anställda som pendlar från Sundsvall/Ånge erbjuder vi möjlighet till visst arbete på distans. I denna roll har du möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter utifrån dina kunskaper och erfarenheter, samt stora möjligheter till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se och märker din ansökan med ”controller”. Då intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 maj 2019.

 

Snabbfakta:

Företag: Permascand

Ort: Ljungaverk

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 maj 2019

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72