5 februari 2020
Distriktschef Västernorrland
Som distriktschef har du budget- och resultatansvar för distriktet och driver utvecklingen av verksamheten avseende såväl affärer som medarbetare.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 7 distrikt och söker nu en distriktschef till distrikt Västernorrland som består av ca 800 anställda. Tjänsten är direkt underställd marknadsområdesdirektören med placeringsort Sundsvall.

Arbetsbeskrivning

Som distriktschef har du budget- och resultatansvar för distriktet och driver utvecklingen av verksamheten avseende såväl affärer som medarbetare. Verksamheten finns på 6 orter i länet. Till din hjälp har du två direktrapporterande Affärschefer som i sin tur ansvarar för ca trettio Områdes- och Gruppchefer ute i distriktet. Du har också personalansvar för distriktets Säljare, HR-generalist och Planerare.

I arbetet ingår även att bedriva försäljning i samverkan med säljorganisationen samt att utveckla affärsrelationer med distriktets offentliga kunder. Du har det övergripande ansvaret för distriktets måluppfyllelse där du aktivt driver, organiserar, följer upp och redovisar den operativa driften utifrån uppsatta mål.

Som distriktschef ingår du också i ledningsgruppen för marknadsområde Nord för att bidra till marknadsområdets måluppfyllelse och lönsamhet.

Kvalifikationer

  • Mångårig erfarenhet av ledningsarbete såväl strategiskt som operativt
  • Erfarenhet av förändringsledning och personalutveckling
  • Erfarenhet av sälj- och marknadsarbete från olika branscher helst inom tjänstesektorn
  • Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är driven som person och arbetar målstyrt för att skapa förbättringar, effektivitet, resultat och utveckling. Du är en trygg och inspirerande ledare som styr organisationen med en tydlig riktning för att skapa förbättringar, engagemang och god laganda. Du har förhandlingsvana och erfarenhet av att göra affärer samt en god förmåga att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du är van att leda genom andra chefer, har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.

Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningsdatum: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Sundsvall
Sista ansökningsdag: 26 februari 2020
Ansökan via: https://samhall.se/om-samhall/lediga-jobb/

Kontaktpersoner
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47 eller Kathrine Engman, Marknadsområdesdirektör Samhall MO Nord, 060-16 82 16.

Fackliga representanter
Pirjo Andersson, Ledarna, 0920-368 18
Jonny Viljeskogh, Unionen, 0660-796 71
Johnny Schödin, SACO, 060-16 82 03

Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Snabbfakta:

Företag: Samhall

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 26 februari 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47