15 november 2019
Driven och positiv Nätverkstekniker till Arkaden Bredband

Arkaden Bredband har 20 års branscherfarenhet och vi erbjuder bredbandstjänster via vårt eget nät samt stadsnät. Arkaden är ett lokalt företag beläget i Sundsvall och har över 60.000 användare idag på 10 orter i landet. Vi levererar bredband till både privatpersoner och företag.

På Sundsvallskontoret behövs nu förstärkning med ytterligare en Nätverkstekniker. Vill du vara en del av vårt härliga gäng och arbeta med breda arbetsuppgifter där du får vara med och utveckla vår verksamhet? Då skall du söka denna tjänst.

Som Nätverkstekniker arbetar du med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. Du hanterar kundärenden främst via telefon och mail, men även via fysiska kundmöten. Du arbetar med felsökningar, installationer och att stötta kunder utifrån behov. Du arbetar med hela kedjan, från teknisk försäljning till förvaltning av genomförda installationer. Uppföljning samt dokumentation ingår i tjänsten.

Vi vill att du har ett stort intresse av IT och människor. En IT-utbildning från yrkeshögskola/universitet är meriterande. Detsamma gäller kunskaper om nätverksutrustning som switchar, routrar och access-punkter, brandväggar, och VPN-teknik.

Som person är det viktigt att du är prestigelös, engagerad och drivande samt att du tycker om att arbeta med människor samt har god förmåga att kommunicera. Du är serviceinriktad, social och ödmjuk i ditt sätt att agera. Vidare har du god förmåga att hitta lösningar, lyssna på kunden och får gärna komma med nya idéer. Vi värderar även din positiva och energiska sida högt.

Tjänstens omfattning: Heltid, dagtid.

Kortare resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten.  

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, men anställningen är hos Arkaden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070 – 316 72 72. Du ansöker tjänsten på www.rutinera.se, där du registrerar din profil och bifogar cv och personligt brev. Märk din ansökan med ”Nätverkstekniker”.  Då rekryteringen pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 8 december 2019.  

Snabbfakta:

Företag: Arkaden

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 8 december 2019

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72