8 november 2019
Driven underhållsmekaniker till Imerys Mineral
I rollen och ansvaret som underhållsmekaniker ingår förebyggande- och avhjälpande underhåll av vår processutrustning. Förbättringsarbete på utrustning, fastighet och arbetsprocesser är också en del av tjänsten.

IMERYS är en världsledande leverantör av mineralbaserade produkter för industrin. Koncernen har ca 18 000 anställda, verksamhet i 50 länder fördelade på ca 270 anläggningar, huvudkontoret ligger i Paris. I Sverige finns produktionsanläggningar i Tunadal, Husum och Gävle, dessa tillverkar mineralbaserade produkter för pappers- och förpackningsindustrin. Läs mer på: www.imerys.com

I Sundsvall är vi idag 30 anställda, varav 4 personer på underhåll. Vi behöver nu förstärka vårt team med en engagerad Underhållsmekaniker. Är du en kunnig och driven mekaniker som vill arbeta i med ett härligt gäng i en utvecklande industri? Då ska du söka denna tjänst.

I rollen och ansvaret som underhållsmekaniker ingår förebyggande- och avhjälpande underhåll av vår processutrustning. Förbättringsarbete på utrustning, fastighet och arbetsprocesser är också en del av tjänsten. Vår tillverkningsprocess är fördelad på två fabriksdelar där processutrustningen i huvudsak består av mixrar/kvarnar, pumpsystem, band- skruvmatare och centrifuger.

Vi vill att du har några års erfarenhet av underhåll/ mekaniskt arbete, gärna inom processindustrin. Meriterande om du har en gymnasieutbildning eller påbyggnadsutbildning inom processunderhåll/ el/ instrument. Du har ett stort intresse av mekanik och tycker det är roligt med praktiskt arbete.

Som person är du positiv, driven och engagerad i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad och flexibel då du arbetar både med akut och förebyggande underhåll. Vi arbetar i både team och enskilt, därför bör du ha god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och har en vilja att utvecklas. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt förstår vikten av säkerhet.

Vi förutsätter att du har grundläggande datakunskaper och har goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt.

Tjänsten är på heltid, dagtid med placering på fabriken i Tunadal. Beredskapstjänstgöring, med relativt låg påringning, ingår i tjänsten.

Vi jobbar för en säker och hälsosam arbetsplats, där bidrag för friskvård ges och initiativ för aktiviteter kontinuerligt erbjuds. Vidare finns ett årligt bonussystem där företagets och personliga resultat premieras.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, men du blir anställd direkt av Imerys Mineral. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Minna Nikkanen, 070-316 72 72 . Din ansökan skickar du till Rutinera, där du registrera din profil och bifogar en ansökan på www.rutinera.se. Märk gärna din ansökan med ”Underhållsmekaniker” .Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 19 januari 2019.

Snabbfakta:

Företag: Imerys Mineral

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 januari 2020

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72