9 februari 2023
Ekonom till Tvättbjörnen Fastigheter
Är du en strukturerad och noggrann person som vill leverera service och kvalitet på hög nivå? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får vara med och bidra till utvecklingen av bolagets ekonomifunktion? Då ska du söka tjänsten som ekonom till oss på Tvättbjörnen och ingå i vårt administrativa team som sitter i våra fina och trevliga kontorslokaler vid södra brofästet i Sundsvall.

Tvättbjörnen Fastigheter grundades 1984 och är idag ett väletablerat fastighetsbolag med bostäder och kommersiella lokaler. Företaget förvärvar, äger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Sundsvall men även i Gävle, Umeå, Eskilstuna och Halmstad. Inom koncernen finns idag 25 bolag, där all förvaltning och fastighetsservice sköts av den egna verksamheten. Idag består bolaget av 18 anställda som arbetar för att leverera ett tryggt boende med god service och kvalitet. Läs mer på: www.tvattbjornen.se

Vi växer och behöver förstärka med ytterligare en ekonom. Ditt arbete blir att sköta den löpande ekonomiadministrationen såsom: bokföring, leverantörs- och kundreskontra, bokslutsarbete, avstämningar samt skatt- och momsdeklarationer. Du rapporterar löpande till företagsledningen och sköter kontakten med revisorer och banker.

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet i en liknande position och med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du dessutom arbetat i ett mindre koncernbolag är det meriterande.

Som person trivs du med ansvar samt har en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt är van att hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Du är en positiv och social person som har lätt för att samarbeta och kommunicera vilket behövs i dina kontakter såväl internt som externt.

Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt något ekonomisystem, meriterande med kunskaper i Briljant. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten avser anställning hos Tvättbjörnen, placeringsort Sundsvall, omfattning heltid.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson 073-041 32 55 josefin.johansson@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”Ekonom Tvättbjörnen” Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 5 mars 2023.

Snabbfakta:

Företag: Tvättbjörnen Fastigheter

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 5 mars 2023

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55