4 oktober 2023
Ekonomi- & löneadministratör till Sundsvalls Södra Sotningsdistrikt AB
Är du en social och framåtriktad administratör med ett hjärta för siffror? Är du en strukturerad och noggrann person som trivs att jobba i ett öppet och lättsamt arbetsklimat med fokus på gott samarbete och hög servicenivå? Då ska du söka tjänsten som Ekonomi- & löneadministratör hos Sundsvalls södra sotningsdistrikt AB.

Sundsvalls Södra Sotningsdistrikt AB och Ahlavent i Norrland AB är lokala företag som utför olika tjänster för ett säkrare och trivsammare hem som exempelvis: sotning, ventilation, besiktning, läckage- och radonmätning. Verksamheten har idag 22 anställda och omsätter 20 MSEK. Bolaget ingår i koncernen SoVent Group AB som till största delen ägs av Storskogen. SoVent Group AB består av 44 sot- och ventilationsbolag inom hela Sverige och har idag ca 530 anställda med en samlad omsättning på 550MSEK. Läs mer på: www.sundsvallssotaren.se

Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för administrationen främst lokalt men även för andra bolag inom koncernen. Du rapporterar till Ekonomiansvarig för region norr men jobbar närmast den lokala VD:n i det dagliga operativa arbetet.

Dina arbetsuppgifter innebär:

  • Ekonomiadministration såsom fakturering, kund och leverantörsreskontra, avstämningar samt upprätta ekonomiska rapporter.
  • Löneadministration vilket innefattar kontroller och avstämningar av lönerapporter, skriva in avvikelser (lönehantering för flera bolag inom region norr).
  • Utöver ekonomi- och lönehantering stöttar du även det lokala kontoret med allmänna administrativa uppgifter samt svarar i telefonen.

Vi söker dig som vill bidra med din kompetens, trivsel och arbetsglädje. Vi vill att du har ett par års arbetslivserfarenhet i en administrativ roll, har du dessutom utbildning inom ekonomiområdet är det meriterande. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, framförallt i Excel samt har goda kunskaper i ekonomi- och/eller lönesystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en god nivå på engelska.

Som person är du trygg och stabil i dig själv och har lätt för att skapa förtroende. Du har ett stort eget driv, är självgående och har förmåga att kunna arbeta noggrant och strukturerat med många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är social, gillar att samarbeta och ge god service vilket behövs i dina kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten avser anställning hos Sundsvalls södra sotningsdistrikt AB, omfattning heltid, med placering på kontoret i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten ”Ekonomi- & löneadministratör”. Då urval intervjuer sker löpande ser vi gärna att du söker omgående, dock senast den 29 oktober 2023.

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls södra sotningsdistrikt AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 29 oktober 2023

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD & Rekryterare

070 760 64 47