30 september 2020
Ekonomiansvarig till Elteam
Vi söker dig, en positiv och serviceinriktad ekonom som sätter stort fokus på noggrannhet och hög kvalitetsnivå. Trivs du med ansvar och att arbeta självständigt inom hela ekonomifunktionen? Då ska du söka deltidstjänsten som ekonomiansvarig till Elteam.

Sundsvalls Elteam AB är ett väletablerat företag som arbetar med att leverera el- och styrutrustningar till automations- och kraftdistributionsområdet. I verkstaden sker egen tillverkning av styr- och reglerutrustningar samt elkraftprodukter. Med ett team på ca 20 anställda omsätter företaget ca 40 MSEK och har både nationella och internationella kunder. Läs mer på: www.elteam.info/hem/

Tjänsten innefattar övergripande ansvar över den löpande ekonomi-administrationen, som t.ex. bokföring, leverantörs- och kundreskontra, månadsbokslut, avstämningar samt skatt- och momsdeklarationer. Du rapporterar löpande till företagsledningen och tar fram underlag till revisorn. Du kommer dessutom att sköta löner, myndighetsrapportering och andra personaladministrativa uppgifter.

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet i en liknande position, har du dessutom en bakgrund från industrisidan och erfarenhet av projektredovisning så är det meriterande. Du har en utbildning inom ekonomiområdet, antingen på gymnasienivå alternativt en universitets- eller högskoleutbildning.

Som person är du initiativrik och ansvarstagande samt har en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Du är en positiv och social person som har lätt för att samarbeta vilket behövs i dina kontakter såväl internt som externt. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt något ekonomisystem.

Tjänsten avser anställning hos Elteam i Sundsvall, omfattning deltid 60% (flexibelt med arbetstid, dagtid må-fr).

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”Ekonomiansvarig Elteam” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 25 oktober 2020.

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls Elteam AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: 25 oktober 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47