7 april 2021
Ekonomichef till Teknikutbildarna
Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med helhetsansvar för ekonomisidan? Då ska du söka tjänsten som Ekonomichef hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarfull roll där du blir vår nyckelperson för hela ekonomifunktionen.

Teknikutbildarna är ett av Sveriges största utbildningsföretag med ett brett utbud av kurser till näringslivet, framför allt inom el- och driftsäkerhet, arbetsmiljö, produktion och energi. Med drygt 35 anställda omsätter vi ca 42 miljoner och har kontor i Sundsvall, Gävle och Solna. Genom vår elektrikerskola utbildar vi varje år närmare 400 elektriker inom installation, industri, automation, distribution samt larm- och säkerhet. Läs mer på: www.teknikutbildarna.se

2020 var ett rekordår med mycket god lönsamhet. Vi växer, vi vill fortsätta växa och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, periodiseringar, moms- och skattedeklarationer till bokslut. Du sköter uppföljning, kontroll och analys såväl operativt som strategiskt. I din roll ansvarar du även för lönerna vilket innebär personaladministrativa uppgifter såsom löneberedning, bonusberäkning, utlägg, semester och myndighetsrapportering. Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas finns ambitionen att ekonomifunktionen utökas vilket då innebär att du som ekonomichef också får personalansvar.

Som person är du pålitlig och ansvarstagande samt har en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och med flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomisidan. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har kunskaper i ekonomisystem (vi arbetar idag i system från Björn Lundén, BL). Har du dessutom erfarenhet av implementation av nytt system så är det meriterande. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Tjänsten avser anställning hos Teknikutbildarna, omfattning heltid, placering på huvudkontoret i Sundsvall med möjlighet att förlägga del av arbetet på distans.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS ange ”Ekonomichef Teknikutbildarna” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 25 april 2021.

Snabbfakta:

Företag: Teknikutbildarna

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 25 april 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47