5 december 2018
Ekonomichef till växande koncern
Du ansvarar för att bygga upp, utveckla och leda ekonomienheten med personalansvar för en ekonom.

Vi är en koncern som arbetar med logistiklösningar mot process- och skogsindustrin. Vi ligger i framkant i vår bransch och använder idag beprövad teknik för att utveckla nya system och effektivare lösningar. För oss är det viktigt att leverera kvalitet före kvantitet där vi har ständig utveckling som främsta drivkraft. Vi har idag 6 bolag med totalt 95 anställda.

Till vårt moderbolag söker vi nu en engagerad och driven Ekonomichef som vill vara med i vår utveckling framåt.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att bygga upp, utveckla och leda ekonomienheten med personalansvar för en ekonom. Då det är en bred tjänst arbetar du med bokslut och budgetarbete tillsammans med respektive VD inklusive ekonomisk rapportering och analys. Vidare ansvarar du för avstämningar, periodiseringar, likviditetsplanering, årsredovisningar samt koncernredovisning. Som ansvarig för ekonomiavdelningen får du möjlighet att påverka och utveckla arbetssätt i ekonomiarbetet samt har en viktig och betydande roll i bolaget. Du är med i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Kvalifikationer

Du har en universitets- eller högskoleutbildning som civilekonom eller liknande med flera års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Vi ser att du eventuellt arbetat inom revisionsbyrå och nu vill ta på dig mera ansvar, samt att vara med i att forma och utveckla bolagets ekonomifunktion. Du har goda kunskaper i Excel och har du arbetat med projektredovisning är det meriterande.  Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har goda allmänna datakunskaper.

Som person är du positiv och driven samt har ett brinnande intresse för ekonomi, analys-och utvecklingsarbete. Då du är ensam i din roll, är det viktigt att du är trygg i dig själv, är självgående och kan ta egna initiativ. Du bör vara prestigelös, tycker om ett varierat arbete och arbetar gärna resultatinriktat. Du är en analytisk och lyhörd person med god affärsförståelse och förmåga att se lösningar.

Anställning: Tjänsten avser tillsvidareanställning hos vår uppdragsgivare

Placering: Sundsvallsområdet

Tjänstens omfattning: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Minna Nikkanen, 070-316 72 72. Din ansökan skickar du till: minna.nikkanen@rutinera.se och märk gärna ämnesfältet med ”Ekonomichef”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 31 dec 2018.

Snabbfakta:

Företag: Logistikbolag

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 december 2018

Kontakta rekryterare:

Minna Nikkanen

Bemanning & rekrytering

070 316 72 72