20 juli 2021
Finance Manager till Easit
Är du en affärsdriven och analytisk person som trivs med ett helhetsansvar för ekonomisidan? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Finance Manager hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för hela ekonomifunktionen.

Easit AB är ett svenskt mjukvaruföretag med förstklassig konsulting inom system och affärsutveckling. Med egenutvecklade produkter för Enterprise Service Management och Data Management, levererar vi kraftfulla lösningar för stora bolag och verksamheter inom både privata och offentliga sektorn. Vi finns i Sundsvall och Stockholm och har idag ca 90 anställda. Easit tillhör Jonas Software i UK och som i sin tur ingår i en stor börsnoterad koncern CSI Software med säte i Kanada och som äger ca 700 bolag. Läs mer på: www.easit.se

Rollen innebär övergripande ansvar för att ta fram och leverera information kring bolagets redovisning och finansiella transaktioner. Du sköter uppföljning, kontroll och analys såväl operativt som strategiskt. Du rapporterar till bolagets VD och har i ditt team två direktrapporterande personer. Utöver det svenska Finance teamet kommer du vara en del av en större internationell grupp vilka är baserade i UK och Canada.

Dina arbetsuppgifter innefattar: ta fram månads- och kvartalsrapporter, moms- och skattedeklarationer, identifiera och utreda avvikelser, förbereda prognoser, leverera underlag till revisorer, upprätta periodiska finansiella rapporter, skatteberäkningar och kassaflödesprognoser, kommunicera och stötta chefer inom det finansiella området samt vara delaktig i processutveckling och förändringsprojekt.

Vi söker dig med ett starkt affärsfokus, ledarerfarenhet och med goda finansiella kunskaper. Som person har du en god analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet samt trivs i en högpresterande miljö där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och med flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomisidan. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i ett större internationellt Shared Service Finance så ser vi det som meriterande. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, framförallt i Excel samt har goda kunskaper i ekonomisystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en mycket god nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Easit, omfattning heltid, med placering på kontoret i Sundsvall. Då vi även finns etablerade i Stockholm innefattar tjänsten ibland resa mellan kontoren.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson anna.ottosson@rutinera.se 070-380 70 47 eller Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Finance Manager Easit”. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti 2021.

Snabbfakta:

Företag: Easit

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 15 augusti 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47