10 december 2020
HR-ansvarig till Din Tur
Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både operativt och strategiskt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR-ansvarig till Din Tur.

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke och styrs av medlemmar vilka är Region Västernorrland och länets sju kommuner. Verksamheten består idag av ca 60 anställda och finns etablerade med kontor i Kramfors och kundcenter i Ånge. Läs mer på: www.dintur.se

Din roll innebär övergripande ansvar för samtliga personalrelaterade frågor där ditt uppdrag är att ge stöd till myndighetens chefer utifrån ett konsultativt och coachande förhållningssätt. Vi står nu inför spännande utmaningar då vi är en stark aktiv aktör i samhällsbyggandet och kollektivtrafikens utveckling i länet. I och med detta har vi nyligen bildat en ny organisation vilket innebär att du i din HR-funktion får jobba mycket med frågor som rör förändring, organisation och utveckling. Du rapporterar till chefen för verksamhetsstöd och är föredragande i ledningsgruppsmöten kring den punkt som rör HR-området.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Initiera, driva, fastställa och utveckla policys, processer och rutiner.
  • Stöd till chefer inom frågor som rör arbetsmiljö och arbetsrätt (sjukfrånvaro, rehabilitering, friskvård, krishantering, avtalsfrågor m.m.)
  • Företräda arbetsgivaren vid fackliga förhandlingar och samverkansmöten.
  • Lönebildning, lönerevision och lönekartläggning
  • Kompetensutveckling och introduktion för nyanställda

Vi söker dig med akademisk examen med inriktning mot HR samt med några års erfarenhet av brett konsultativt personalarbete.

Du är en självgående och lösningsorienterad person som jobbar målstyrt och strukturerat med syfte att stärka verksamheten och skapa en trygg personalfunktion. Du är tydlig och lyhörd och kan på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott arbetsklimat. Du är en god kommunikatör som företräder HR-frågorna på ett professionellt sätt och med en hög personlig integritet.

Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i svenska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos Din Tur som strävar efter att vara en attraktiv och flexibel arbetsgivare. Du arbetar heltid med flexibel arbetstid och möjlighet till att förlägga viss del av arbetet på distans. Då tjänsten innebär resor till våra arbetsplatser i Kramfors och Ånge så är lämplig placeringsort i Västernorrland.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”HR-ansvarig Din Tur” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 10 januari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Din Tur

Ort: Västernorrland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 10 januari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47