19 oktober 2021
HR Business Partner till Easit
Vill du ansvara för att driva och utveckla vår HR-funktion i Sverige? Trivs du att jobba både operativt och strategiskt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR Business Partner hos Easit och bli vår nyckelperson inom Human Resources.

Easit AB är ett svenskt mjukvaruföretag med förstklassig konsulting inom system och affärsutveckling. Med egenutvecklade produkter för Enterprise Service Management och Data Management, levererar vi kraftfulla lösningar för stora bolag och verksamheter inom både privata och offentliga sektorn. Vi finns i Sundsvall och Stockholm och har idag ca 90 anställda. Easit tillhör Jonas Software i UK och som i sin tur ingår i en stor börsnoterad koncern CSI Software med säte i Kanada och som äger ca 700 bolag. Läs mer på: www.easit.se

Rollen innebär övergripande ansvar för att ta fram och leverera professionell HR-service med tyngdpunkt på vår Talent Management Agenda. Som sakkunnig inom ditt område blir du den som operativt företräder och samordnar HR-arbetet nationellt samtidigt som du också blir en nyckelspelare i vårt större HR-team och bidrar i det strategiska. Du rapporterar till bolagets VD, är medlem i ledningsgruppen samt arbetar nära koncernbolagens övriga Human Resources team för UK och Europa.

Ditt dagliga arbete innebär att vara kontaktperson gentemot medarbetare och agera stöd för ledningen inom samtliga personalrelaterade frågor. Du jobbar nära verksamheten med successionsplanering, ansvarar för att driva och samordna rekryteringsprocesser samt hanterar introduktion för nyanställda. Din roll innebär också att utveckla och implementera policys, inhämta och analysera statistik för central rapportering samt vara stöd vid lönerevision, medarbetarsamtal, rehabutredningar m.m.

Vi söker dig med en högskoleutbildning med inriktning mot HR och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har arbetat flera år med affärsmässigt HR-arbete, har du dessutom internationell erfarenhet är det ett plus. Du har djupgående kunskaper kring svenska lagar och avtal och håller dig ajour inom området samt har god kännedom kring HR-policys och processer.

Då din tjänst spänner från enklare uppgifter till mer komplexa vill vi att du är prestigelös och trivs med både bredd och variation. Du är en självgående och framåt person som på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt företräder HR-frågorna professionellt med en hög personlig integritet. Du jobbar målstyrt och strukturerat för att stärka verksamheten, skapa resultat, ett gott arbetsklimat och en trygg personalfunktion.

Du är driven och resultatinriktad samt van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga. Du är mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet samt trivs i en högpresterande miljö där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, Sociala Medier samt kännedom om HR-system (gärna Workday). Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en mycket god nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Easit, omfattning heltid, med placering på kontoret i Sundsvall. Då vi även finns etablerade i Stockholm innefattar tjänsten ibland resa mellan kontoren.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på Rutineras hemsida www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: HR Easit. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 21 november 2021.

Snabbfakta:

Företag: Easit

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 november 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47