28 mars 2022
HR- och ekonomiadministratör till Unimedic
Vi söker dig som är kommunikativ, ansvarstagande, noggrann, handlingskraftig, och serviceinriktad. Du tycker om möjligheten att påverka och vara delaktig i att utveckla en verksamhet tillsammans med kollegor. Hos Unimedic blir du en del av ett härligt team med ambitiösa medarbetare som gärna skrattar och har roligt tillsammans.

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.

Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.

I rollen som HR- och ekonomiadministratör hanterar du administrativa uppgifter inom HR såsom flödet kring lön och andra ersättningar, stöd till övrig verksamhet gällande kollektivavtal, anställningsavtal, kompetensutveckling, försäkringar, statistik, uppdatering av system m.m. i rollen ingår även hantering av bolagets kund- och leverantörsreskontra inklusive viss bokföring och kontoavstämningar.

Du rapporterar till Manager Accounting & Business Controlling.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Löneadministration i Visma 600, WebTime
  • Personaladministration
  • Rapportering till olika myndigheter som till exempel Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum och Försäkringskassan
  • Support för medarbetare och chefer inom personal- & lönefrågor
  • Kund- och leverantörreskontra
  • Löpande bokföring
  • Utbetalningar

Du har ett par års erfarenhet inom lönehandläggning/ekonomiadministration och vill fortsätta växa i rollen. Vi ser gärna att du är gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom lön/HR/redovisning.

Som person är du positiv och öppen och trivs att jobba i en lättsam och prestigelös arbetsmiljö. Du är noggrann och ansvarstagande, van att arbeta mot tidsfrister samt har förmågan att jobba strukturerat med flera pågående uppgifter samtidigt. Du är social, gillar att samarbeta och ge god service vilket behövs i dina kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten avser tillsvidareanställning, heltid med placering i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson josefin.johansson@rutinera.se 073-041 32 55. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”HR- och ekonomiadministratör” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 24 april 2022.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 24 april 2022

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55