27 augusti 2021
HR-partner till Permascand
Vill du vara med och fortsätta utveckla vår HR-funktion? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela HR-området? Då ska du söka tjänsten som HR partner till Permascand.

Som HR Partner är du med och levererar affärsmässigt HR-stöd inom alla processer som rör HR-området. Du får möjlighet att arbeta operativt samtidigt som du håller en strategisk inriktning för att säkerställa att HR alltid är affärsorienterat och anpassat till nuvarande och framtida utmaningar. Du kommer arbeta brett med att stötta verksamheten inom allt som rör HR men med en viss tonvikt mot kompetensutveckling, rekrytering samt Employer Branding. Rollen är helt ny vilket innebär att du får vara med och bidra till HR-avdelningens framtida utveckling tillsammans med din närmaste chef, bolagets HR Manager som också ingår i bolagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som vill bidra med din kompetens, trivsel och arbetsglädje. Som person är du trygg och stabil i dig själv och har lätt för att skapa förtroende. Du har ett stort eget driv, är självgående och har förmåga att kunna arbeta strukturerat med många olika arbetsuppgifter parallellt. Du tar initiativ till samarbete och har ett coachande och uppmuntrande förhållningssätt till både chefer och kollegor. Ditt arbetssätt genomsyras av prestigelöshet och en tydlighet samtidigt som du har stor integritet och en hög strategisk förmåga.

Vi söker dig med en högskoleutbildning med inriktning mot HR och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har minst 3-5 års erfarenhet inom affärsmässigt HR-arbete, har du dessutom arbetat i ett internationellt bolag ser vi det som ett plus. Du behöver behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du är van att arbeta digitalt och är en god användare av program inom MSOffice, Sociala Medier samt kännedom om HR-system.

Tjänsten avser anställning hos Permascand, omfattning heltid med placering i Ljungaverk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg finns samt flexibla arbetstider.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”HR partner Permascand” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 26 september 2021.

Om Permascand AB

Permascand är en oberoende högteknologisk tillverkare av elektrokemiska lösningar baserade på egenutvecklade katalytiska beläggningar för miljöteknikapplikationer. Med ett kundinriktat fokus har bolaget levererat elektroder och eftermarknadstjänster till en mängd olika branscher i 50 år. Permascand har sitt huvudkontor i Ljungaverk där bolaget driver forsknings- och utvecklingsverksamhet, teknikutveckling och produktion. Bolaget har även kontor i Göteborg och Vancouver, Kanada och har totalt ca 120 anställda. För mer information, besök: www.permascand.com

Snabbfakta:

Företag: Permascand

Ort: Ljungaverk

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 26 september 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47