28 april 2020
Inköpare till YIT

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. Vi på YIT arbetar varje dag med våra värdeord som grund – samarbete, passion, respekt och kreativitet.

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

OM TJÄNSTEN

Vi söker inköpare till vår växande verksamhet i Sundsvall. Du kommer att ha huvudansvar för inköp i ett eller flera grund- och anläggningsprojekt eller tunnel- och bergprojekt, beroende på projektens storlek. Du får följa med från anbudsarbete där förfrågningar och offertutvärderingar ingår, till upprättande av leverantörskontrakt och därefter vidare till produktionsfasen där du beroende på omfattningen hjälper projektet med inköpsplaner, avrop och leverantörsavstämning. Du har stöttning av inköpsansvarig samt i nätverket med övriga inköpare inom YIT Sverige AB.

VI SÖKER

Vi söker dig med några års erfarenhet av inköp, där det är starkt meriterande om du har erfarenhet av inköp inom byggbranschen alternativt projektinköp i större projekt. 

Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp där du visar en analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har intresse för ekonomisk styrning, uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Hos oss behövs att du är en driven problemlösare som mår bra av att anta och lösa nya utmaningar. Att vara lyhörd, pedagogisk och inneha en god förhandlingsförmåga är också en viktig del av arbetet.

B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Placering: Sundsvall, heltid, tillsvidare.

Rekrytering sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, men du blir anställd direkt hos YIT. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Petra Elf 070-760 64 47 eller via mail petra.elf@rutinera.se

Din ansökan skickar du till Rutinera via www.rutinera.se där du registrerar din profil och bifogar en ansökan. Märk din ansökan med ” Inköpare”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 1 juni 2020.

Snabbfakta:

Företag: YIT

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 juni 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47