10 december 2020
IT-ansvarig till Din Tur
Vill du vara nyckelpersonen mellan IT och den operativa verksamheten och få leda arbetet med den tekniska utvecklingen för en hållbar framtid? Drivs du av utmaningar och vill jobba lösningsorienterat med kritiska system? Då ska du söka tjänsten som IT-ansvarig till Din Tur.

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke och styrs av medlemmar vilka är Region Västernorrland och länets sju kommuner. Verksamheten består idag av ca 60 anställda och finns etablerade med kontor i Kramfors och kundcenter i Ånge. Läs mer på: www.dintur.se

Din roll innebär att tillsammans med IT-avdelningens medarbetare ansvara för att planera, utveckla och följa upp myndighetens IT-drift. Du ansvarar även för att upprätthålla verksamhetens anvisningar och styrdokument inom IT-sidan. Du får en arbetsledande funktion och rapporterar till chefen för verksamhetsstöd.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Leda utveckling av IT-system och IT-användning med utgångspunkt från verksamhetens behov.
  • Samordna IT-uppdrag och beställningar från verksamheten gentemot driftpartners och leverantörer.
  • Ta fram kravspecifikationer för beställningar av funktioner till IT-system.
  • Leda och delta i IT-projekt.
  • Ansvara för IT-säkerhet och genomföra riskanalyser.

Vi söker dig med god IT-kompetens både på bredden och på djupet samt med relevant utbildning inom området, antingen eftergymnasial eller akademisk. Du är van att driva IT-relaterade projekt och har erfarenhet av en arbetsledande funktion. Meriterande med erfarenhet av kvalificerat arbete med verksamhetssystem i en större organisation, projektledning, upphandling och kravanalys.

Som person är du engagerad, självgående och har ett problemlösande förhållningssätt. Du är van att organisera, arbeta långsiktigt, driva processer samt slutföra uppgifter enligt tidsplan. Då verksamheten är under förändring och utveckling så vill vi att du trivs i en roll där du ställs inför nya situationer vilket även kräver en god kommunikativ och pedagogisk förmåga när du ska föra ut information. Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i svenska. Då vi samarbetar med internationella systemleverantörer krävs också god engelska. Vi förutsätter att dina IT-kunskaper är på mycket hög nivå.

Tjänsten avser tillsvidareanställning hos Din Tur som strävar efter att vara en attraktiv och flexibel arbetsgivare. Du arbetar heltid med flexibel arbetstid och möjlighet till att förlägga viss del av arbetet på distans. Då tjänsten innebär resor till våra arbetsplatser i Kramfors och Ånge så är lämplig placeringsort i Västernorrland.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange vilken tjänst du söker ”IT-ansvarig Din Tur” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 10 januari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Din Tur

Ort: Västernorrland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 10 januari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47