27 november 2020
IT-ansvarig till Permascand
Vill du vara den som ansvarar för att driva och utveckla vår IT-funktion till nästa nivå? Trivs du att jobba både strategiskt och operativt med frågor som spänner över hela IT-området? Då ska du söka tjänsten som IT-ansvarig till Permascand.

Permascand är en oberoende högteknologisk tillverkare av världsledande elektrokemiska lösningar – baserade på bolagets egna katalytiska beläggningar – för miljötekniska applikationer. Med ett kundcentrerat fokus har bolaget levererat elektroder och eftermarknadstjänster till en mängd olika branscher i nära 50 år. Permascand har sitt huvudkontor i Ljungaverk där bolaget även driver forsknings- och utvecklingsverksamhet, teknikutveckling och produktion. Permascand har även kontor i Göteborg och Vancouver, Kanada. För mer information, besök: www.Permascand.com

Som nyckelperson mellan IT och den operativa verksamheten har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och utveckla IT-stödet för att på så sätt skapa de rätta förutsättningarna för en hållbar, säker och modern IT-miljö.

Du rapporterar till CFO och ingår i ekonomi- och IT-avdelningen. Din tjänst innebär bl.a.:

  • Ägare för företagets IT-infrastruktur vilket innefattar allt från upphandling, implementering, utveckling, drift, support och samordning såväl internt som externt.
  • Agera rådgivare till ledningsgruppen och i samråd med dessa vidareutveckla IT-strategin kopplat till affärsstrategin.

Vi söker dig med mycket god erfarenhet inom IT-området, du har kompetens både på bredden och djupet och är van att driva IT-relaterade projekt. Har du dessutom akademisk utbildning inom området är det meriterande.

Du är en driven och framåt person som vill vara med och utveckla och höja vår IT-funktion till nästa nivå. Du är lösningsorienterad, jobbar målstyrt och strukturerat med syfte att stärka verksamheten genom att ge mer bredd och tyngd inom IT-sidan. Du är en god kommunikatör som företräder IT-frågorna på ett professionellt sätt i alla dina kontaktytor.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att dina IT-kunskaper är på mycket hög nivå.

Tjänsten avser anställning hos Permascand, omfattning heltid med placering i Ljungaverk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg finns samt flexibla arbetstider.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se, din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”IT-ansvarig Permascand” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 3 januari 2021.

Snabbfakta:

Företag: Permascand

Ort: Ljungaverk

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 3 januari 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47