28 april 2020
Kalkylingenjör till YIT

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. Vi på YIT arbetar varje dag med våra värdeord som grund – samarbete, passion, respekt och kreativitet.

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

OM TJÄNSTEN

Som kalkylingenjör hos YIT har du en viktig roll i vår fortsatta expansion. Du är med i ett tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med övriga i anbudsgruppen så som t.ex. anbudsledare, inköpare, projektchef och produktionsstöd.

Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och kan ibland ha flera projekt på gång parallellt. I dina arbetsuppgifter ingår allt från budgetkalkyler till detaljerade anbudskalkyler baserade på färdiga bygghandlingar. Arbetet innebär till stor del att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt.

VI SÖKER

Vi söker dig med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som vill utvecklas i en växande koncern. Du kan också komma från produktionsledet och ha med dig värdefull erfarenhet därifrån. Kanske arbetar du idag som platschef eller entreprenadingenjör och vill gå in i en ny roll.

Du bör ha bra koll på kostnadsnivåer, kalkylering, entreprenadjuridik, tekniska lösningar och arbetsmetoder. Vidare har du god IT-vana, gärna erfarenheter från kalkylprogram som t.ex. MAP eller liknande, Excel samt program för tidplaner så som t.ex. PlaNet/PlanCon eller MS-project. Vi ser även att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

ANSÖKAN

Rekrytering sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, men du blir anställd direkt hos YIT. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Petra Elf 070-760 64 47 eller via mail petra.elf@rutinera.se  Din ansökan skickar du till Rutinera via www.rutinera.se där du registrerar din profil och bifogar en ansökan. Märk din ansökan med ”Kalkylingenjör”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 1 juni 2020.

Snabbfakta:

Företag: YIT

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 juni 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47