10 december 2019
Klubbchef till Sundsvalls Golfklubb
Vi söker dig med ett genuint golfintresse, erfarenhet från en ledarposition som innefattat ekonomi och marknadsföring och som trivs i en roll som innebär både operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Sundsvalls golfklubb invigdes av Prins Bertil 1953 och ligger vackert vid Ljungan omgiven av både vackra träd, fornlämningar och gravfält. Genom åren har golfbanan genomgått ombyggnationer och är idag en fin och välbesökt 18-hålsbana med både golfshop och restaurang. Golfklubben består idag av ca 1 600 medlemmar, styrelse, 6 heltidsanställda, säsongsanställda samt ideella krafter i olika kommittéer.

Är du en entusiasmerande ledare som vill bygga en stark och trygg organisation omkring dig? Vill du bidra till ett gott värdskap och god service samt vara den som är klubbens ansikte utåt? Då ska du söka tjänsten som klubbchef till Sundsvalls Golfklubb.

Som klubbchef har du både en operativ och strategisk roll vilket innefattar ledarskap, planering och styrning samt utveckling av klubbens verksamhet. Du har fullt resultat-, budget- och personalansvar och rapporterar till styrelsen.

Du och dina medarbetare ska leverera upplevelser varje dag där fokus är helheten över klubblivet och spelutvecklingen. För att nå framgång är det viktigt att skapa en god klubbkänsla, att medlemmar och gäster får ett vänligt bemötande, blir sedda och lyssnade på samt att engagera ideella krafter, stötta kommittéer och ha en god kommunikation med våra samarbetspartners och sponsorer.

Ditt arbete innefattar en stor bredd av verksamhetsområden såsom: ekonomi, organisation, service, information, kommunikation, marknadsföring, golfbanan, maskinparken, tävlingar, utbildningar, byggnader samt arbetsmiljö. Du hanterar allt från administrativa uppgifter på kontoret till att vara ute i verksamheten och på banan för att hålla dig uppdaterad med vad som behöver åtgärdas. Du ska också hålla dig ajour om vad som händer inom branschen generellt, både i närområdet och nationellt.

Vi söker dig med ett genuint golfintresse, erfarenhet från en ledarposition som innefattat ekonomi och marknadsföring och som trivs i en roll som innebär både operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Du är en självgående och framåt person som drivs av att jobba målstyrt och strukturerat med syfte att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet. Du är en trygg och inspirerande ledare som vill bygga en god laganda samt styra verksamheten med en klar riktning. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba med en stor variation och bredd av arbetsuppgifter där initiativ och problemlösning värderas högt.

Din roll innebär många kontaktytor därför är det viktigt att du kan samarbeta, att du är lyhörd samt har en god social och kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Sundsvalls Golfklubb med placering vid klubbens anläggning i Kvissleby. Rekryteringen sker genom Rutinera, för mer information är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”klubbchef”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 6 januari 2020.

Snabbfakta:

Företag: Sundsvalls Golfklubb

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 6 januari 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47