29 april 2020
KMA-ingenjör till YIT

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en fantastisk tillväxtfas där vi erbjuder dig möjlighet till att utvecklas med en arbetsgivare som värnar om kvalitet. För oss är en säker och god arbetsmiljö en viktig del av det dagliga arbetet – och vi strävar alltid efter att kunna bli bättre. Idag består vår organisation av kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete, vilket är nyckeln till vår framgång. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Du kommer i rollen som KMA-ingenjör att ansvara för frågor samt delta i arbete som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I ditt arbete kan du komma att jobba med KMA-frågor i fler än ett projekt och inledningsvis kommer mycket av din fokus att vara på ett av våra större projekt i region norr: en vindkraftspark utanför Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat upprättandet av arbetsmiljöplaner, miljöplaner, riskbedömningar, utredningar och dokumentering. Du stöttar även produktionen i upprättandet av kvalitetsplaner. Som KMA-ingenjör är du projektets representant i möten med beställaren som rör kvalitet och miljö. Du ansvarar även för att bevaka förändringar och uppdateringar i lagstiftning rörande KMA så att projekten och verksamheten i stort alltid har den senaste informationen och rätt förutsättningar.

VI SÖKER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, exempelvis som ingenjör med inriktning på miljö och kvalitet, och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi tror att du är van vid att arbeta projektbaserat och därför kommer snabbt in i dina nya arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och proaktivt samt är strukturerad och driven. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och framåtanda.

B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Heltid, Tillsvidare

ANSÖKAN

Rekrytering sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, men du blir anställd direkt hos YIT. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Petra Elf 070-760 64 47 eller via mail petra.elf@rutinera.se  

Din ansökan skickar du till Rutinera via www.rutinera.se där du registrerar din profil och bifogar en ansökan. Märk din ansökan med ” KMA-ingenjör”. Då urval sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast 1 juni 2020.

Snabbfakta:

Företag: YIT

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 juni 2020

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47