27 november 2020
Konsulter inom IT projektledning till Frontit Norrköping
Vill du arbeta med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du en erfaren ledare som har drivit komplexa projekt och verksamhetsförändringar? Brinner du dessutom för att arbeta som konsult? Då ska du söka tjänsten som konsult hos oss på Frontit.

På Frontit arbetar drygt 200 erfarna konsulter som hjälper företag och organisationer att lyckas med förändringsarbete genom effektiva konsulttjänster inom verksamhet och IT. Vi brinner för att skapa extraordinära och hållbara resultat genom att utveckla individer och verksamheter till sin fulla potential. Nio år i rad har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi finns på följande orter: Stockholm, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Örebro och Malmö. Frontit Norrköping består av omkring 20 av marknadens mest erfarna konsulter inom projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling. Läs mer på: https://www.frontit.se

Vi erbjuder

Hemligheten bakom Frontits framgång är våra engagerade medarbetare som tillsammans bygger företaget. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling i utmanande uppdrag tillsammans med likasinnade kollegor. Du har stor möjlighet att forma din egen arbetsplats hos en fantastiskt bra arbetsgivare och ges möjlighet till utveckling genom spännande uppdrag hos våra kunder. Vi är ett framåtdrivande konsultbolag med korta och snabba beslutsvägar och vi vet att våra medarbetare är vår enskilt viktigaste tillgång. De bär vår kultur, vårt erbjudande och vårt varumärke. Därför har vi en tydlig vilja och strategi för att attrahera de personer som delar våra värderingar, vilka är: Skratt, Kostnadsmedvetenhet, Utmaning, Möjligt, Prestigelös och Ansvar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som konsult agerar du som en förebild i våra kunduppdrag där du dagligen säkerställer leverans och kundnytta i ditt konsultuppdrag enligt kundens behov och efterfrågan, kundens bästa skall alltid vara i fokus!

Du kommer aktivt bidra till att kunden når sina mål och effekter enligt uppställd kravbild i uppdrag och insats. Du kommer även att vara aktiv internt inom Frontit och ta del av den kunskap och erfarenhet som finns hos kollegorna, likaså delar du prestigelöst med dig av dina erfarenheter och kunskaper både till kunder och kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker till oss är en rutinerad ledare som vill driva fungerande förändringar hos våra kunder. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som Projektledare och/eller Förändringsledare samt gärna har varit verksam inom Verksamhetsutveckling. Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt som innefattar både IT- och verksamhetsförändringar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult inom större privata eller offentliga organisationer. Har du ett väl etablerat kontaktnät i Östergötland och Sörmland där vi har våra kunder så är det ett plus. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom IT/Ekonomi/Teknik eller relevant yrkeserfarenhet.

Personligt

Vi söker dig som vill driva hållbar förändring hos våra kunder. Du tar ansvar för att leverera kvalitet oavsett om du driver ett projekt, ett förändringsarbete eller jobbar över teamgränser. Du är inte rädd för att ta dig an operativt arbete och du är skicklig på att kommunicera med projektmedlemmar och beställare. Med fokus, framdrift och förmåga leder du komplexa projekt och verksamhetsförändringar. Du, precis som vi, brinner för att skapa extraordinära resultat för kunden. Du har gärna vana från stora organisationer utifrån de krav som det ställer på ledarskap och förmåga till förändringsledning. Extra viktigt är att du delar våra värderingar, vår syn på ledarskap och hur man bäst driver hållbar förändring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping, tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson på 070-380 70 47 eller anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange ”Konsult” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28/2 2021.

Snabbfakta:

Företag: Frontit

Ort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 28 februari 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47