15 september 2022
Laborant till Labservice i Sundsvall AB
Nu söker vi en Laborant som vill arbeta i produktion tillsammans med tio kompetenta och engagerade kollegor.

Sedan 1981 har Labservice skräddarsytt exakta, kemiska blandningar av högsta kvalitet för leverans till laboratorier. Grundaren och kemisten Enok Eriksson och sonen Lars Eriksson hade redan från start målsättningen att underlätta för analyslaboratorier som efterfrågade bruksfärdiga lösningar. Idag har Labservice tusentals produkter i sortimentet och servar kunder i hela landet och Europa. Några av världens ledande kemiföretag köper analyskemikalier från oss och med fokus på produktutveckling och produktiva forskningssamarbeten siktar vi på att kunna hjälpa ännu fler i framtiden.

Dina arbetsuppgifter innefattar främst:

  • Tillverkning av företagets egna lösningar
  • Tillverkning av kunders receptur
  • Upptappning av lösningar

Arbetsuppgifterna består till största del av blandning och mixning av reagenser och referenslösningar i volymer upp till 1000L. Det betyder att koncentrerade och rykande kemikalier kommer att hanteras. Naturligtvis finns det anpassad metodik, ventilation och skyddsutrustning men hanteringen kan ibland vara tung. Analys och laboratoriearbete tillkommer avseende titreringar, pH, konduktivitet, spektrofotometri, kontroll av instrument, disk och annat grundläggande, men det området är inte det primära för denna tjänst.

Vi söker dig som har en kemisk bakgrund och som har erfarenhet av laboratoriemiljö. Du har vana och förmåga att dokumentera ditt arbete samt goda kunskaper inom MS-Office.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, samarbetsvillig och självgående. Arbetet är till viss del fysiskt och tunga lyft kan förekomma.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Labservice i Sundsvall AB med placering vid kontoret i Birsta, Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson, josefin.johansson@rutinera.se 073-041 32 55. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se. OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Laborant till Labservice”. Då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 15 oktober 2022.

Snabbfakta:

Företag: Labservice i Sundsvall AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 15 oktober 2022

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55