31 maj 2018
Laboratorieingenjör/Biomedicinsk analytiker
Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete?

Unimedic är ett svenskt läkemedelsföretag och är idag ett av det snabbast växande inom branschen på den Nordiska marknaden. Unimedic har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål. Vårt sortiment av flytande läkemedel produceras i vår fabrik i Matfors. Vi ingår i Unimedic-koncernen och ägs av MedCap AB (Publ) www.unimedic.se

Är du en kvalitetsmedveten och strukturerad person som vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag? Är du nyutexaminerad och vill få möjlighet att utvecklas i rollen eller är du mer rutinerad med lång erfarenhet av analys- och labbarbete? Då ska du söka tjänsten som Laboratorieingenjör/Biomedicinsk analytiker för denna stabila och väletablerade industri.

Vi vill få in dig som vill vara med och utveckla våra läkemedelsprodukter i nära samarbete med kollegorna på laboratoriet samt med övrig personal inom produktion, utveckling och ledning. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb i ett stimulerande klimat med högt i tak och blir en del av en grupp ambitiösa medarbetare som har roligt på jobbet.

Du kommer att ingå i en större grupp bestående av laboratorieingenjörer, laboranter och laboratoriebiträden som arbetar inom tre olika områden: Förpackningslabb, Mikrobiologiskt labb samt Kemiskt labb. Din placering blir i det Kemiska laboratoriet och du rapporterar till Laboratoriechefen.

Din roll innebär att kunna planera, förbereda och praktisk utföra kemiska analyser av råvaror, slutprodukter och förpackningsmaterial. Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett stort antal olika analysmetoder och instrument men i huvudsak GC, HPLC, UV-spektrofotometri samt TOC. Vid behov finns möjlighet att utföra instrument- och metodvalideringar. Du medverkar även i laboratoriets övriga löpande verksamhet samt jobbar för ständiga förbättringar av rutiner och arbetssätt, vi arbetar enligt Lean.

Vi söker dig med utbildning inom natur, biomedicin, kemi eller biomedicinsk analytiker. Du kan antingen vara en junior som vill komma in och få möjlighet att utvecklas eller också så är du en senior med flera års erfarenhet från liknande arbete.

Som person är du pålitlig och ansvarstagande, du har en stark analytisk förmåga där struktur och noggrannhet är viktigt. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, i ett öppet och flexibelt arbetsklimat. Du har en god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt som externt. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt har mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande i engelska.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid med placering i fabriken i Matfors.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information välkommen att kontakta Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 17 juni 2018.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 17 juni 2018

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47