13 juli 2021
Ledande Servicetekniker till Absolicon
Brinner du för energiteknik, teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som Ledande Servicetekniker hos Absolicon.

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av ca 35 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Du erbjuds en ansvarsfull och mycket omväxlande tjänst där du kommer att arbeta med att utveckla vår serviceverksamhet på våra solfångarfält och produktionslinor. Arbetsuppgifterna innefattar även administrativt arbete såsom upphandla och beställa material, kontakt med leverantörer och kunder och praktiskt arbete såsom att felsöka och utföra service på värmeinstallationer samt vara delaktig i att bygga och installera solfångarfält och produktionslinor.

Vi söker dig med ingenjörsutbildning på högskolenivå eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin där du arbetat med t.ex. processflödesscheman, felsökning, produktionsplanering, uppföljning och produktionsstatistik. Som person är du en problemlösare som är praktiskt lagd och van att ta eget ansvar. Du tycker om utmaningar och har en vilja att optimera arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga. För att passa in och trivas bör du vara prestigelös, flexibel och positiv till förändringar. Då vi jobbar internationellt ställer vi krav på goda kunskaper i engelska i och med utländska kund- och leverantörskontakter. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, har du även erfarenhet av styrsystem är det meriterande.

Tjänsten avser en heltidsanställning hos Absolicon, placeringsort Härnösand alternativt Sundsvall. Resor inom och utanför Sverige förekommer i tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47 anna.ottosson@rutinera.se Registrera din ansökan på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Ledande Servicetekniker Absolicon” Då urval pågår löpande är du välkommen att skicka in din ansökan omgående, dock senast den 15 augusti 2021.

Snabbfakta:

Företag: Absolicon

Ort: Härnösand Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 15 augusti 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47