5 juli 2021
Löneadministratör/Lönekonsult till Solventum

Solventum Redovisningsbyrå AB erbjuder ett unikt serviceutbud med allt inom redovisning, lön och ekonomisk konsultation. Företaget är verksamma i Sundsvall och Härnösand och består av ett team på femton ambitiösa och kompetenta konsulter. Solventum är helägt av Sundfrakt och ingår i en koncern med 5 bolag och ca 80 anställda. Bolaget är också en del av Sundfraktgruppen som består av mer än 150 bolag och ca 500 yrkesverksamma personer. Sundfraktgruppen omsätter i dagsläget ca 1 mrd SEK. Läs mer om Solventum: https://solventum.se/

Erbjudande och arbetsuppgifter

Du erbjuds en roll i ett växande och ambitiöst bolag där vi stöttar upp våra kunder när det gäller ekonomi och löner. Du kommer att arbeta med löneadministrationen vilket innebär hela processen för lönebearbetning för tjänstemän och kollektivanställda både internt och externt. Utöver löpande lönehantering innefattar arbetet även statistik, rapportering och kontakt med myndigheter samt konsultationer för våra kunder och dess medarbetare m.m. Vidare kommer du att läsa och tolka flera olika kollektivavtal.

Personligt och Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom löneadministration och har ett driv i att leverera till kund och ett hjärta för siffror. Vi tror att du har stark social kompetens och god kommunikativ förmåga på svenska och gärna på engelska då vi har några engelsktalande kunder. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och behärskar Excel väl, vi använder oss utav Agda PS. Du har en relevant YH- eller högskoleutbildning inom området samt några års erfarenhet av löneadministration. Du kan också ha gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning med flera yrkesverksamma år inom området. Egenskaper som noggrann, strukturerad och stresstålig är viktiga, samt att du har lätt för att samarbeta och är lyhörd inför kundernas behov.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Rutinera och uthyrd som konsult till Solventum under minst 6 månader, därefter finns goda möjligheter till anställning direkt hos Solventum förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult hos Rutinera ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef samt att du så klart har tjänstepension, försäkringar, friskvård osv.

Uppdraget avser heltid, placeringsort Sundsvall eller Härnösand, tillsättning så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Bemanningsuppdraget sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson på telefon 070-380 70 47 eller mail anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS, ange ”Löneadministratör” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2021-07-31

Snabbfakta:

Företag: Solventum

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 31 juli 2021

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47