22 april 2021
Montageledare Absolicon
Är du intresserad av teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som montageledare hos Absolicon.

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av ca 30 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Som montageledare tillhör du vår produktion och jobbar operativt med att leda montagearbetet och delta vid installation och uppstart av pilotanläggningar samt våra produktionslinor. En pilotanläggning gör det möjligt för potentiella kunder att få se en solfångarinstallation och att ta del av en demonstration direkt på plats vilket sedan underlättar beslut inför investering. Du arbetar även i produktionen av solkollektorer under övrig tid samt med problemlösning och support kring denna.

Produktionen jobbar i nära samarbete med vår avdelning inom teknik, projekt och inköp beståendes av ett team med ingenjörer och specialister som jobbar med hela kedjan från inköp till forskning och utveckling av tekniska produkter och tillverkningsprocesser.

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet av mekanisk installation inom teknik/industri och gärna haft roller som BAS-U/BAS-P. Du har ett stort tekniskt intresse samt goda mätkunskaper. Har du dessutom truck- och traverskort så är det meriterande.

Som person är du framåt, självgående och drivande. Du tar egna initiativ, är organiserad, har god planeringsförmåga och är en god lagspelare. Då du har många kontakter både internt och externt måste du vara kommunikativ, lyhörd och orädd. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi jobbar internationellt och har utländska kund- och leverantörskontakter. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten avser anställning hos Absolicon, placeringsort Härnösand. I tjänsten ingår resor med hela världen som arbetsfält.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Registrera din ansökan på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Montageledare Absolicon” Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 23 maj 2021.

Snabbfakta:

Företag: Absolicon

Ort: Härnösand

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 23 maj 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47