25 oktober 2021
Offertingenjör till Sund Birsta
Är du en tekniskt intresserad person som har lätt för att samarbeta och vill hitta lösningar till kunder världen över? Då ska du söka tjänsten som Offertingenjör till Sund Birsta som med nyskapande teknik och innovation numera är en väletablerad leverantör internationellt.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av maskiner, hanteringssystem, reservdelar, service och ingenjörstjänster till sluthanteringen i stålvalsverk. Företaget har ca 120 anställda globalt, huvudkontor i Sundsvall och en omsättning på över 500 MSEK. Sund Birsta är en del av Danieli Group – ett väletablerat och världsledande bolag inom branschen som levererar kompletta stålverk, från ugn till utlastning av färdigt stål. Läs mer på: www.sundbirsta.com

I denna roll blir du vårt tekniskt administrativa stöd, du rapporterar till säljchefen samt tillhör marknadsavdelningen. Dina arbetsuppgifter innebär att vid kundanpassningar utforma offerttexter och kalkylunderlag, detta i nära samarbete och med stöd av våra säljare och tekniker.

Våra maskiner är välrenommerade och erkända av de flesta valsverk på den internationella marknaden men behöver ibland anpassas till lokala krav för att ge valsverken bästa funktion. Vi komponerar även kundanpassade hela hanteringssystem där våra nyckelmaskiner är en viktig beståndsdel. Flera av våra medarbetare har hela världen som arbetsplats där de utför olika serviceuppdrag samt uppstart av maskiner och anläggningsutrustning.

Vi söker dig som är en öppen och positiv person, självgående och handlingskraftig och har förmågan att kunna arbeta strukturerat med flera pågående uppgifter samtidigt. Vi vill att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och har hög social kompetens då du har många kontaktytor både internt och externt. Då vi finns på alla marknader ser vi det som ett plus med internationell erfarenhet.

Då stor del av kommunikationen med kunder och ägare sker på engelska krävs mycket goda kunskaper i både tal och skrift, meriterande med andra språk som t.ex. tyska, italienska, franska eller spanska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt kännedom om CRM-system.

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf petra.elf@rutinera.se 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Offertingenjör Sund Birsta” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 21 november 2021.

Snabbfakta:

Företag: Sund Birsta

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 november 2021

Kontakta rekryterare:

Petra Elf

VD bemanning & rekrytering

070 760 64 47