21 april 2022
Operativ Inköpare till Unimedic
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken och har viljan att lära sig. Du tycker om att ha många bollar i luften och du drivs av att jobba i ett högt tempo. Vidare ser vi att du tar initiativ och en vilja att komma framåt! Hos Unimedic blir du en del av ett härligt team med ambitiösa medarbetare som gärna skrattar och har roligt tillsammans.

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.                  

Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.

I rollen som Operativ Inköpare kommer du att sköta det dagliga operativa inköpsarbetet och ingå i vårt inköpsteam. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Orderläggning
  • Ansvara för leveransbevakning
  • Hantera avvikelserapporter
  • Ansvara för returer och reklamationer
  • Administrativt inköpsarbete

Kvalificering och personliga egenskaper:

  • Högskoleutbildning inom inköp, logistik eller ekonomi är meriterande
  • Meriterande om du har erfarenhet av operativt inköpsarbete
  • Mycket goda kunskaper inom MS Office
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson 073-041 32 55 josefin.johansson@rutinera.se Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Operativ Inköpare Unimedic” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 20 maj 2022.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 20 maj 2022

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55