17 november 2022
Operatörer till Unimedic i Matfors
Är du intresserad av att jobba inom tillverkningsindustrin och har vanan att jobba strukturerat och noggrant? Är du dessutom teamorienterad och vill arbeta i ett spännande tillväxtföretag ska du söka rollen som Operatör till denna väletablerade industri.

Unimedic AB är en kontraktstillverkare (CDMO) som utvecklar och tillverkar sterila och icke-sterila läkemedel främst för de europeiska marknaderna. Verksamheten är specialiserad på flytande beredningar och utgår från Matfors. Bolaget har ett 70-tal anställda och är ett helägt dotterbolag till MedCap (börsnoterat investmentbolag inom Life Science). Bolagets vision är att möjliggöra ett bättre liv, läs mer på www.unimedicpharma.se.

Vi söker Operatörer till vår Sterila och Icke Sterila avdelning. På den Sterila avdelningen kommer du att arbeta med bland annat fyllning, etikettering och packning och på den Icke Sterila avdelningen kommer fokus att ligga på manuell packning men även jobb vid fyllningsmaskinerna.

Som person är du noggrann och ansvarstagande, du arbetar strukturerat och du har lätt för att följa instruktioner. Du är bra på att läsa, förstå och dokumentera på svenska och du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, i ett öppet och flexibelt arbetsklimat.

Gymnasieutbildning är ett krav och har du erfarenhet från tillverkande produktion inom teknik/industri så är det meriterande. Har du även erfarenhet från läkemedelsindustrin samt GMP så är det starkt meriterande.

Kulturen inom bolaget präglas av prestigelöshet där vi ser och uppmuntrar varandra. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Johansson, josefin.johansson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! ange att du söker tjänsten: ”Operatör till Unimedic” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 19 februari 2023.

Snabbfakta:

Företag: Unimedic

Ort: Matfors

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 19 februari 2023

Kontakta rekryterare:

Josefin Johansson

Rekryterare & Konsultchef

073 041 32 55