17 oktober 2018
Performance improvement and Maintenance Manager till Imerys Mineral
Är du en engagerad ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både underhåll och personal? Trivs du i en roll där du leder såväl stora som små projekt? Då ska du söka tjänsten som Performance improvement and Maintenance Manager till denna väletablerade produktionsanläggning.

IMERYS är en världsledande leverantör av mineralbaserade produkter för industrin. Koncernen har ca 18 000 anställda, verksamhet i 50 länder fördelade på ca 270 anläggningar, huvudkontoret ligger i Paris. I Sverige finns produktionsanläggningar i Tunadal, Husum och Gävle, dessa tillverkar mineralbaserade produkter för pappers- och förpackningsindustrin. Läs mer på: www.imerys.com

Är du en engagerad ledare som vill ansvara för att driva och utveckla både underhåll och personal? Trivs du i en roll där du leder såväl stora som små projekt? Då ska du söka tjänsten som Performance improvement and Maintenance Manager till denna väletablerade produktionsanläggning.

I denna roll blir du en stark drivande kraft i vår fortsatta tekniska utveckling och är den som projektleder både underhåll av befintlig processinstallation och driver ständiga förbättringar för vår processtyrning (styr/regler/automation). Planering, styrning och uppföljning i frågor som rör underhåll, process, skydd, säkerhet och personal tillhör dina arbetsuppgifter.

Du blir en viktig del i det operativa arbetet där du som ledare agerar förebild genom att stötta och entusiasmera personalen för att på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en ansvarsfull och engagerande kultur. Du har personal- och budgetansvar, leder möten, sköter ekonomisk planering samt den löpande rapporteringen. Du ingår i bolagets lokala ledningsgrupp och är underställd Operations Manager Sweden. Du medverkar årligen vid våra internationella möten då koncernens Maintenance Managers träffas för att diskutera gemensamma underhållsstrategier.

Du har en ingenjörsutbildning i grunden och därefter flera års erfarenhet av mekaniskt underhåll från industrisidan, gärna inom processtyrning (automation, styr- & regler). Du är en erfaren projektledare som kan driva såväl små som stora projekt från början till slut. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av TPM och förbättringsarbete samt kunskaper inom LEAN och 5S.

Du bör vara en erfaren ledare som är van vid förändringsarbete, förebyggande planering och att arbeta med människor. Som person är du trygg i dig själv, har en prestigelös och ödmjuk attityd samt en god kommunikativ förmåga vilket krävs i samarbetet med såväl produktionspersonal, chefer som med personer i högsta ledning. Du är driven och engagerad och arbetar målstyrt mot att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet.

Då vi är ett internationellt bolag med många utländska kontakter vill vi att du har mycket goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt god erfarenhet av produktions- och affärssystem (vi har IFS).

Tjänsten avser heltid, tillsvidare med placering i fabriken vid Tunadal.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 11 november 2018.

Snabbfakta:

Företag: Imerys Mineral

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 11 november 2018

Kontakta rekryterare:

Anna Ottosson

Bemanning & rekrytering

070 380 70 47